Η Έλενα Παπαρίζου συναντά τον τραγουδιστή που έφτασαν μαζί 3η θέση στην Eurovision πριν 20 χρόνια

Tα είκοσι χρόνια στη δισκογραφία συμπλήρωσε η Έλενα Παπαρίζου και το γιόρτασε με μία ανάρτηση στο Facebook με τον πιο παλιό συνεργάτη της.

Η Έλενα φωτογραφήθηκε στο Γκέτενμποργκ με τον συνεργάτη της στους Antique, Νίκο Παναγιωτίδη, τον άνθρωπο που μαζί του ηχογράφησε το πρώτο της τραγούδι και έφτασαν παρέα ως την τρίτη θέση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.

Ο μουσικός και τραγουδιστής είναι τελείως αλλαγμένος και σε σχέση με την όμορφη Έλενα μοιάζει  άλλος άνθρωπος πια, 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους στη μουσική σκηνή.

Σήμερα γιορτάζω τα δικά μου 20 χρόνια… ☺️

Στις 7 Απριλίου του 1999 ηχογραφήσαμε με το Νίκο Παναγιωτίδη το πρώτο μας τραγούδι «Opa Opa» ως Antique στην Στοκχόλμη… Την επόμενη μέρα στις 8 του μήνα, όταν ξυπνήσαμε συνειδητοποιήσαμε τι ζούμε. Ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή που οι Σουηδοί μας τίμησαν και μας βοήθησαν να ξεκινήσουμε την καριέρα μας, να διασχίσουμε όλη την Ευρώπη και να φτάσουμε μέχρι και στην Ελλάδα μας, τη χώρα μας. ♥️

άποια στιγμή μπήκε μια άνω τελεία… τη συνέχεια τη γνωρίζετε! ☺️

Σήμερα όμως, 20 χρόνια ακριβώς μετά από εκείνη τη μέρα, συναντήθηκα ξανά με τον φίλο μου τον Νίκο, θυμηθήκαμε τα παλιά, και κάναμε κι άλλα όνειρα για το μέλλον… 😊

Antique for ever!! 😍

Μετρώντας λοιπόν όλες αυτές τις στιγμές αλλά και της μετέπειτα σόλο καριέρας μου, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας πω ένα τεράστιο ευχαριστώ που είστε εδώ και τόσα χρόνια στο πλάι μου. Σας υπόσχομαι πως τα καλύτερα έρχονται, θα δουλέψω σκληρά για να ζήσουμε παρέα άλλες τόσες όμορφες στιγμές γεμάτες μουσική.

Σας αγαπώ πολύ,
Έλενα

Πηγη dailymedia.gr