Η εκδίκηση του πατέρα: Σκότωσε τον σύντροφο της κόρης του όταν έμαθε ότι την εξέδιδε σε κύκλωμα

Ο πατέρας κατάφερε να σώσει την κόρη του και να σκοτώσει τον φερόμενο ως προαγωγό της

Συγκλονίζει η ύποθεση trafficking στις ΗΠΑ, όπου ο σύντροφος εξέδιδε την γυναίκα του, μέχρι που το έμαθε ο πατέρας της και τον δολοφόνησε.

Ο 60χρονος πατέρας John Eisenman συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού για τη δολοφονία του συντρόφου της ανήλικης κόρης του.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, το έγκλημα έγινε τον Νοέμβριο του 2020, με το θύμα να αναγνωρίζεται ως ο 19χρονος φίλος της κόρης του κατηγορουμένου, επειδή έμαθε πως η κόρη του -ανήλικη τότε- φέρεται να είχε πουληθεί σε δίκτυο σωματεμπορίας και είχε πληροφορίες πως ο σύντροφός της «ίσως ήταν ο υπεύθυνος για την πώληση». Ο πατέρας κατάφερε να σώσει την κόρη του και να σκοτώσει τον φερόμενο ως προαγωγό της

Η εκδίκηση του πατέρα: Σκότωσε τον σύντροφο της κόρης του όταν έμαθε ότι την εξέδιδε σε κύκλωμα

Ο πατέρας είχε στήσει καρτέρι στον 19χρονο

Ακόμη, σύμφωνα με την αστυνομία, ο πατέρας κατάφερε να σώσει την κόρη του από το κύκλωμα και να τη φέρει πίσω στο σπίτι τους, τον Οκτώβριο του 2020, ενώ μετά από ένα μήνα, φέρεται να έστησε καρτέρι στον 19χρονο, τον απήγε, δένοντάς τον και βάζοντάς τον στο φορτηγάκι του και του επιτέθηκε, χτυπώντας το στο κεφάλι με ένα ξύλο κι έπειτα τον μαχαίρωσε επανηλειμμένως, προκαλώντας τον θάνατό του.

Στη συνέχεια, ο 60χρονος πήγε με το φορτηγάκι σε ερημική περιοχή, όπου και το εγκατέλειψε, με το πτώμα μέσα. Το αυτοκίνητο παρέμεινε εκεί για περίπου ένα χρόνο, πριν εντοπιστεί και απομακρυνθεί από το σημείο, χωρίς να γνωρίζει ο άνθρωπος που το απομάκρυνε, πως υπήρχε μέσα πτώμα.

Ο άνθρωπος άφησε το αυτοκίνητο σε περιοχή του Σπόκεϊν, με το πτώμα να ανακαλύπτεται αργότερα από αγνώστους, οι οποίοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το όχημα.

Ο πατέρας προφυλακίστηκε με εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων και σύμφωνα με την αστυνομία, είχε καθαρό ποινικό μητρώο.

 

The post Η εκδίκηση του πατέρα: Σκότωσε τον σύντροφο της κόρης του όταν έμαθε ότι την εξέδιδε σε κύκλωμα appeared first on i-diakopes.gr.