Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80

Η σειρά αποτελούνταν από 115 επεισόδια και είχε ξετρελάνει τα κορίτσια της εποχής.

Κάντι Κάντι: Πρόκειται για σειρά κινουμένων σχεδίων της δεκαετίας το ’80. Τα επεισόδια που την αποτελούσαν έφταναν τα 115 σε αριθμό. Από εκεί και πέρα, η συγκεκριμένη σειρά κινουμένων σχεδίων προβάλλονταν από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Η Κάντι ήταν ένα μικρό κορίτσι με τις ξανθές μπούκλες, φακίδες στη μύτη και τεράστια καταπράσινα μάτια. Επίσης, είχε ένα ρακούν, που τη συνόδευε παντού.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 3Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 4

Η ιστορία αρχίζει σε ένα ορφανοτροφείο. Κάποια νύχτα, η κυρία Πόνυ και η αδερφή Μαρία, βρήκαν δύο καλάθια, με δύο μωρά έξω από την πόρτα. Στο ένα καλάθι ήταν η Κάντι και στο άλλο η Άννυ.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 5Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 6

Τα δύο κορίτσια χώρισαν μετά από έξι χρόνια. Η Άννυ υιοθετήθηκε από μία πλούσια οικογένεια. Μάλιστα, η θετή μητέρα της απαγόρευσε την οποιαδήποτε επικοινωνία, με το ορφανοτροφείο.

Η Κάντι ανέβηκε κλαίγοντας το λόφο πίσω από ορφανοτροφείο. Όμως, ένας όμορφος νέος με σκωτσέζικη ενδυμασία της είπε ότι είναι πιο όμορφη όταν γελάει κι εξαφανίστηκε. Από τότε τον αποκαλούσε «πρίγκιπα του λόφου». Επίσης, τον σκεφτόταν συνεχώς.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 7Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 8

Μετά από χρόνια, προσλήφθηκε από μια πλούσια οικογένειά. Έκανε παρέα στην Ελίζα που είχε αδερφό τον Νηλ. Και οι δύο μετατρέπουν σε εφιάλτη της ζωής της. Έκαναν την οικογένεια να πιστέψει ότι δεν είναι αυτό το καλό κορίτσι που νόμιζαν. Έτσι, έγινε υπηρέτρια.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 9Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 10

Ωστόσο, ο θείος Γουίλιαμ την υιοθετεί. Η Κάντι Κάντι γνωρίζει τον Άντονι, τον Στίαρ και τον Αρτσι, γόνους πλούσιας οικογένειας. Μάλιστα, ερωτεύεται τον Άντονι, που έμοιαζε στον «πρίγκιπα του λόφου». Ο Άντονι, όμως, σκοτώνεται, πέφτοντας από άλογο.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 11Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 12

Έπειτα, η Κάντι πήγε σε κολέγιο στην Αγγλία και γνώρισε τον Τέρι. Επίσης, ξανασυνάντησε τον Νηλ και την Ελίζα. Γνώρισε την Πάτυ, τον Άλμπερτ και ξαναείδε την Αννυ. Η Κάντι ερωτεύτηκε τον Τέρι όπως και η Ελίζα. Η τελευταία κατάφερε να τους χωρίσει.

Μετά, επιστρέφει στην Αμερική και γίνεται νοσοκόμα. Πλέον, φροντίζει στρατιώτες που τραυματίζονται στον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ξανασυναντά τον Τέρι, αλλά δεν μπορεί να μείνει μαζί του.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 13Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 14

Την τελευταία φορά συνάντησε τον «πρίγκιπα του λόφου», της αποκάλυψε την πραγματική του ταυτότητα. Ήταν ο Άλμπερτ. Δηλαδή, το ίδιο πρόσωπο με τον θείο Γουίλιαμ.

Ωστόσο, στην Ιταλική εκδοχή, στο τελευταίο επεισόδιο η Κάντι συνάντησε τον Τέρι και αποφάσισαν να μείνουν μαζί.

Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 15Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 - Εικόνα 16

Πηγή: enimerotiko

The post Η αξέχαστη Κάντι Κάντι: Ένα αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά που έβλεπαν όλα τα κορίτσια τη δεκαετία του ’80 appeared first on Koyzoylo.gr.