Γροθιά στο στομάχι το βίντεο με τον ντιλιβερά στα χιόνια

Γροθιά στο στομάχι το βίντεο με τον ντιλιβερά στα χιόνια

Σήμερα ας μαγειρέψουμε

Eίναι από τις εικόνες που δεν μπορούμε να διανοηθούμε. Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που ο κρατικός μηχανισμός δεν ήταν ανέκαθεν έτοιμος να αντιμετωπίσει έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, μια μέρα σαν αυτή, όλες οι υπηρεσίες υπολειτουργούν.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι δρόμοι κλειστοί καθώς τα ελάχιστα εκχιονιστικά αξιοποιούνται κυρίως σε κεντρικούς δρόμους, ελάχιστοι πολίτες κατάφεραν να μετακινηθούν προς την εργασία τους. Ορισμένοι εργοδότες, βάφοντας μαύρη τη σελίδα των εργασιακών δικαιωμάτων, απαιτούν από τους εργαζόμενους τους να παίξουν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους προκειμένου να μην χάσουν ούτε ευρώ από την είσπραξη της ημέρας.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες που η κακοκαιρία σαρώνει τη χώρα μας το θέμα του delivery έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις. Ναι, το επάγγελμά τους είναι επικίνδυνο επί μονίμου βάσεως, αφού εργάζονται σε δύο τροχούς και είναι εκτεθειμένοι σε καιρικά φαινόμενα αλλά και τον κίνδυνο τροχαίου. Ναι αξίζουν διπλό φιλοδώρημα στο κρύο και τη βροχή.

Εικόνες θλίψης

Τέτοιες μέρες όμως, η ευθύνη για τη ζωή τους είναι κοινή υπόθεση. Εάν δεν ενδιαφέρει τους εργοδότες τους, ας δείξουμε εμείς ως πελάτες ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Αυτό που δεν έδειξαν στους ντελιβεράδες που έδωσαν μάχη για να παραδώσουν τις παραγγελίες τους μέσα στο πυκνό χιόνι.

Πηγή : newsbreak.gr

Πηγή