Γιώργος Μαυρίδης: Κατεβαίνει υποψήφιος στις εκλογές; Με ποιο κόμμα σκέφτεται να κατέβει

Ο Γιώργος Μαυρίδης είναι από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες και όπως ήταν αναμενόμενο, προσεγγίστηκε για να πολιτευτεί. Οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα έχουν υποψηφίους από πολλούς χώρους.

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, πριν λίγες μέρες του έγινε πρόταση να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές. Είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά ωστόσο δεν έχει πει ακόμη το τελικό ναι.

Ο Γιώργος Μαυρίδης λοιπόν, ζήτησε από τους διαδικτυακούς του φίλους να του πούνε την γνώμη τους για το τι πιστεύουν ότι πρέπει τελικά να κάνει!

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει
Καλησπέρα σε όλους.
Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποσταρω αυτό εδώ το σημείωμα.
Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπουλου.
Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.
Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, εχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!
Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.
1:Αστεγοι
2:Αδέσποτα
3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)
Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.
Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχη πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.
Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;
Καθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!
ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ

Πηγή : eretikos.gr