Γέροντας Χρυσόστομος για Τουρκία: «Θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε»

”ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ” Ο Γέροντας Χρυσόστομος ο Ιορδανίτης μιλά για τα ακραία φυσικά φαινόμενα που μαστίζουν τον πλανήτη μας, τις αρρώστιες, τους πολέμους και τις τουρκικές προκλήσεις, γεγονότα τα οποία όπως υποστηρίζει αποτελούν επιβεβαίωση των γραφών για τα “ύστερα του κόσμου”.

Γέροντας Χρυσόστομος ο Ιορδανίτης: «Να μείνει ο κόσμος κοντά στην Εκκλησία, κοντά στα μυστήρια και ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει μέχρι τέλους. Όλο και κάτι θα συμβεί, όλο και κάτι θα στείλει και θα φύγουν και αυτές όλες οι απειλές και αυτές όλες οι εισβολές.. Γιατί ‘‘Άλλαι αι βουλαί ανθρώπων, άλλα Θεός κελεύει..’’(Για την Τουρκία)Τους έδωσε ένα ταρακούνημα.., τους έδωσε το δεύτερο…, τώρα θα έρθει και το τρίτο που θα τρέχουνε και δεν θα φτάνουνε.. Ούτε με τα καράβια που θέλουν να σκάψουνε.., ούτε με τα νησιά.., ούτε με τα έξι μίλια.., ούτε με τα 12 μίλια..»

Απόσπασμα από την εκπομπή 24 ΩΡΕΣ, οι οποίες επιστρέφουν στους Αγίους Τόπους και συγκεκριμένα στη Μονή Αγίου Γερασίμου του Ιορδανίτη στην έρημο της Ιεριχούς.