Φαίη Σκορδά: Followers ζητούν την παρέμβαση Εισαγγελέα για αμέλεια και διασπορά του κορωνοϊού

Σάλο έχει ξεσηκώσει η Φαίη Σκορδά με την ανακοίνωση της ότι κόλλησε και αυτή κορωνοϊό. Και πως ήταν δυνατόν να μην προκληθεί αφού μέγα ζήτημα σε όλα τα gossip ήταν το πρόσφατο ταξίδι της τηλεπαρουσιάστριας στην γειτονική Ιταλία, που είναι η νούμερο ένα χώρα σε κρούσματα και νεκρούς της Ευρώπης από τον ιό.

Διαβάζαμε για το πόσο κομψή ήταν η Φαίη στο αεροδρόμιο από πολλές σελίδες, τι να φορέσουμε σε ανάλογο χαλαρό ταξίδι με τον αγαπημένο μας, μόνο που ξεχνούσαν πως ο κορωνοϊός υπήρχε και τα κρούσματα ανέβαιναν ολοένα και περισσότερο.

Και σας να μην έφτανε αυτό, οι εκπομπές της συνεχιζόντουσαν κανονικά με καλεσμένους να «παρελάζουν» από το πλατό και μέχρι την Παρασκευή όπου ήταν και η τελευταία της εκπομπή, στην Ιταλία θρηνούσαν εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες νοσούντες.

Κανένας λόγος βέβαια να ανησυχήσει και να κάνει προληπτικά τεστ.

Σε εκδήλωση στις 25/2 είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ρώμη της Ιταλίας, ακριβώς τις ημέρες που ξέσπασαν τα πρώτα κρούσματα του κορωνοϊού!

«Η αλήθεια ήταν ότι με το που έφτασα, ξεκίνησαν τα κρούσματα του κορωνοϊού και όντως, όπως όλοι μας, ανησύχησα πάρα πολύ.» Στην ερώτηση πώς πέρασε με τον αγαπημένο της Νίκο Ηλιόπουλο, η Φαίη απάντησε με πλατύ χαμόγελο: «Περάσαμε πολύ ωραία».

υτή τη στιγμή ένα κανάλι έχει μπει σε καραντίνα και πολλοί ακόλουθοι της Φ.Σκορδά ζητούν να παρέμβει ο Εισαγγελέας.

Για την ώρα ο ΑΝΤ1 έχει κάνει αλλαγές στο πρόγραμμά του μέχρι νεοτέρας,

 

πηγη