Έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας για τα πανηγύρια: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το θυμάσαι Κούλη…»

Η απόφαση της κυβέρνησης να βάλει τέλος στα πανηγύρια λαμβάνοντας μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, προκάλεσε την «έκρηξη» του ΣΥΡΙΖΑ Θήβας.

Κορονοϊός: Αισιόδοξα νέα από τη χορήγηση πλάσματος σε ασθενείς στην Ελλάδα – Είχαν βελτίωση της νόσου Σε ανάρτησή του στο facebook, ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας σημειώνει χαρακτηριστικά:

«Της Ασωπίας; Ακύρωσες το πανηγύρι της Ασωπίας; Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το θυμάσαι Κούλη…».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας για τα πανηγύρια: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το θυμάσαι Κούλη…» - Εικόνα 1

ΣΥΡΙΖΑ: Απαγορεύουν μεν τα πανηγύρια, αλλά ανοίγουν πτήσεις από χώρες με έξαρση κορoνοϊού

Για αλαλούμ κατηγορεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνονται για τον περιορισμό του κορoνοϊού.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί την κυβέρνηση ότι ενώ καθυστερημένα απαγορεύει τα πανηγύρια, παράλληλα ανοίγει τα σύνορα σε χώρες που έχουν υψηλή διασπορά του ιού.

Ενώ η κυβέρνηση ζητά με καθυστέρηση την απαγόρευση των πανηγυριών λόγω της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, την ίδια ώρα ανοίγει τις πτήσεις από χώρες αντιμέτωπες με υψηλή διασπορά του ιού, χωρίς να πιέζει για τεστ πριν από την έλευση στα ελληνικά αεροδρόμια.

Και όλα αυτά, μετά τις αλλεπάλληλες παλινωδίες στον τουρισμό. Χωρίς ενιαία επιδημιολογικά κριτήρια ελέγχων, ανεξάρτητα από «πύλη εισόδου» και χώρα προέλευσης, και με την κυβέρνηση να αποφασίζει χωρίς καμία εξήγηση την κατάργηση της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε πολυκαταστήματα την ώρα που αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα.

Πηγή

The post Έξαλλος ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας για τα πανηγύρια: «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Να το θυμάσαι Κούλη…» appeared first on Koyzoylo.gr.