Έξαλλος ο Σταμάτης Κραουνάκης – Κινείται νομικά: «Ήταν σιχαμερό αυτό που έγινε…»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δείχνει να είναι πραγματικά έξαλλος με την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που πραγματοποιήθηκε στο Σάββατο, με τον ίδιο να δηλώνει πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά, ενώ θεωρεί αυτό που έγινε σιχαμερό και βιασμό των πνευματικών του δικαιωμάτων.

Η συναυλία που πραγματοποίησε η αγαπημένη καλλιτέχνιδα στο κέντρο της Αθήνας ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει μία σειρά από σχόλια του Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος ήταν ξεκάθαρα αντίθετος με αυτό που συνέβη.Μάλιστα, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», σκοπεύει πλέον να κινηθεί νομικά για τα πνευματικά του δικαιώματα.

«Έπρεπε να έχε ερωτηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η Λίνα Νικολακοπούλου καθώς αυτό που έγινε ήταν πολύ σιχαμερό και τώρα έχω έναν νόμιμο δρόμο να ακολουθήσω» είπε αρχικά.

Το σχόλιο που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης
«Η Άλκηστις σε όλη την πορεία της ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, δραστήριος, πρωτοστάτησε στην δημιουργία μίας νέας παρουσίασης για τα τραγούδια, με ρίσκο και κόστος, για να ανοίξει η ομπρέλα των συνεργατών, να υπάρξει μία νέα αισθητική. Αλλά αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, έγινε βιασμός του πνευματικού μου δικαιώματος, συνέχισε, όσο κι αν γράφουν τα τσιράκια της κυβερνησης.

Έγινε οργανωμένη παραγωγή από την Τεχνόπολη, οπωσδήποτε εν γνώσει του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη (αλλά και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου). Και η Άλκηστη «τον έδωσε» τον Κ. Μητσοτάκη, ότι τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης στον Μπακογιάννη να πάει το φορτηγό έξω από το Μαξίμου.

Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου.

Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη» ήταν τα λόγια του.

Οταν Γραφαμε Αυτο το Τραγουδι Τα πιο ωραια λαϊκα Δεν φανταζομασταν αυτη την ΠιθανοτηταΕξω Απο το Μξμ με δεξια…

Gepostet von Stamatis Kraounakis am Samstag, 25. April 2020

The post Έξαλλος ο Σταμάτης Κραουνάκης – Κινείται νομικά: «Ήταν σιχαμερό αυτό που έγινε…» appeared first on Koyzoylo.gr.