Έξαλλος ο Ρόκκος: «Μας κυβερνούν γελοία όντα. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι για αυτά»

Ο Στέλιος Ρόκκος εξέφρασε την άποψή του για τα μέτρα ποιυ ισχύουν από σήμερα η Θεσσαλονίκη, καθώς -με τα τελευταία δεδομένα- εντάχθηκε στο επίπεδο 4 (κόκκινο) του Επιδημιολογικού Χάρτη.

Ο καλλιτέχνης εμφανιζόταν μαζί με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, το οποίο έκλεισε λόγω των νέων περιοριστικών μέτρων.

«Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Μας έχουν αναγκάσει να κάνουμε πράγματα που δεν είμαστε σίγουροι για αυτά. Ο κόσμος έχει χωριστεί σε δύο ομάδες. Ζούμε μία κατάσταση πολύ τραγική. Για να ξαναβρούμε την κανονικότητά μας και να κάνουμε τη δουλειά μας, ο κλάδος μας πάει στον πάτο τελείως, έχουμε κάνει όλες τις ενέργειες, στο μαγαζί έρχονται μόνο εμβολιασμένοι. Προσπαθούμε να επιβιώσουμε», ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος, καλεσμένος σήμερα στο «Πρωινό».

«Μόνο στο μαγαζί που ξεκινήσαμε, μετράμε 100 άτομα. Τι θα πεις στο γκαρσόνι που πρέπει να δουλέψει δύο χρόνια; Κανένα νοσοκομείο δεν μπορεί να κάνει; Επειδή γεμίζουν οι λιγοστές κλινικές, κλείνει ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα; Ο κόσμος είναι έξαλλος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε τις δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου:

Νωρίτερα, μάλιστα, η σύντροφος του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα, σχολίασε δημόσια μέσω instaStory τα μέτρα στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να μασάει τα λόγια της.

«Υποτιμώντας τη νοημοσύνη της Θεσσαλονίκης. Χθες, όταν φτάσαμε στη Θεσσαλονίκη το πρωί, για να δουλέψουμε το Σαββατοκύριακο, περιμέναμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Βγήκε η απόφαση αν ακούς μουσική, στέκεσαι όρθιος και κυκλοφορείς 1.02, κολλάς Covid-19. Εμένα που με βάλατε να εμβολιαστώ, που αναγκαστήκαμε να χωριστούμε σε ομάδες, που αναγκάσατε τους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν χώρους covid free, με τη ψευδή θεωρία πως υπάρχει ασφάλεια και μπορούμε να δουλέψουμε. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει: Τα κάναμε όλα, γιατί lockdown; Δεν είμαι σίγουρος αν μίλησα με σωστή γραμματική, σύνταξη, ορθογραφία. Σίγουρα, πάντως, μας κυβερνούν γελοία όντα», έγραψε χαρακτηριστικά η Λελέ Γκόφα.