Εβρίτισσα ξεσπά: Δεν αντέχω να μας προσβάλει το κάθε στέλεχος του Σύριζα. ΝΕΡΟ ρίξαμε δεν ανάψαμε φωτιές ούτε φυλάμε βίλες

Η Εβρίτισσα δημοσιογράφος Έλενα Σώκου, εκπρόσωπος της Ν.Δ για τα Περιφερειακά Μέσα, από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίσιμη κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα, βρίσκεται στις Καστανιές εκ μέρους της Κυβέρνησης μαζί με τον επίσης δημοσιογράφο Αργύρη Παπαστάθη, για εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων που καλύπτουν τα γεγονότα.

Όλες αυτές τις ημέρες, από την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, είδε, άκουσε και διάβασε πολλά απ’ όσα γράφτηκαν, αλλά χθες τοπ βράδυ δεν άντεξε άλλο την προσπάθεια ορισμένων με Fake news να δημιουργήσουν ψευδείας εντυπώσεις για μικροκομματικούς σκοπούς και ξέσπασε. Με μια ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα και αφορμή τα ψεύτικα σενάρια των ΜΜΕ που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία μάλιστα υιοθέτησε με πολύ μεγάλη ευκολία ο εκπρόσωπος του Αλέξης Χαρίτσης, για πυροβολισμό αστυνομικού από Εβρίτες εθνοφύλακες και κυνηγούς, έηβραψε τα εξής:

“Όλες αυτές τις ημέρες που είμαι στα σύνορα και βλέπω τις προσπάθειες των Ενόπλων Δυνάμεων, των Αστυνομικών, των Πυροσβεστών, των Λιμενικών αλλά και των πολιτών, των συλλόγων, των γυναικών, των αγροτών με υπερηφάνεια και δίχως καμία κούραση απαντώ σε οποιοδήποτε νέο σενάριο σκαρφίζεται η τουρκική προπαγάνδα.

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ όμως να απαντώ σε ψευδείς ειδήσεις που αναπαράγουν με μεγάλη ευκολία και χωρίς καμία αίσθηση της πραγματικότητας, συγκεκριμένοι κομματικοί κύκλοι!
Δεν αντέχω και ως Εβρίτισσα να προσβάλει για μικροκομματικούς λόγους και ανεπίκαιρα ευκαιριακά οφέλη κάθε στέλεχος η μέσο που υποστηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ, τον τόπο μου και τους ανθρώπους του! Όχι κύριοι! Δε σκοτώσαμε κανέναν στον Έβρο! Δεν συμπεριφερθήκαμε απάνθρωπα σε κανέναν ταλαίπωρο άνθρωπο! Δε φυλάμε καμία βίλα με καμία πισίνα! Δεν πυροβολήσαμε κανέναν αστυνομικό! Δεν ρίξαμε κανένα φυτοφάρμακο με αγροτικό όχημα!

 

Φωτιές σβήναμε!!!! Εκεί που άλλοι τις άναβαν! Με νερό! Κανονικό, απλό νερό!
Ξέρουμε τις συνθήκες και ξέρουμε το ρόλο μας!
Τα σύνορα μας προστατεύονται με κανόνες δίκαιου! Όχι από εμάς! Στρατός και αστυνομία φυλάνε τα σύνορα! Και οι πολίτες, συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης! Βοηθούμε! Με κάθε μέσο! Με όλη μας την ψυχή! Και με την απαραίτητη ανθρωπιά! Που μαντέψτε!!! Δεν είναι χαρακτηριστικό αριστερό μόνο! Με ανθρωπιά και λεβεντιά προστατεύουμε τα σύνορα μας για να μπορείτε και εσείς σε μια ελεύθερη και προστατευμένη χώρα να λέτε ότι θέλετε!

Όχι όμως εις βάρος ενός ολοκλήρου τόπου!”.