Έτοιμος ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη: Ποιοι έρχονται από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Δυσάρεστες εκπλήξεις σε δεξιούς

Ποιους φέρνει από το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ο Μητσοτάκης στην κυβέρνηση με τον ανασχηματισμό του;

Δυσάρεστες εκπλήξεις για τους… παραδοσιακούς δεξιούς ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον ανασχηματισμό, σύμφωνα με το paron.gr.

Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου θέση στην κυβέρνηση θα καταλάβουν πρόσωπα που δεν έχουν καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, για την ακρίβεια θα προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο του ΠΑΣΟΚ.

Και δεν μιλάμε για… άχρωμους τεχνοκράτες, αλλά για πολιτικά πρόσωπα. Τι σημαίνει αυτό;

Κάτι οι τεχνοκράτες, κάτι οι… σώγαμπροι, λιγοστεύουν στο Υπουργικό Συμβούλιο οι θέσεις για Νεοδημοκράτες. Άδικα έτρεχαν στις συγκεντρώσεις και στις αφισοκολλήσεις.

Παζάρια…γίνονται, σύμφωνα με το peron.gr, από «αρκετούς νυν και πρώην βουλευτές του ΚΙΝΑΛ που βλέπουν με συμπάθεια τη γαλάζια παράταξη και την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ακούγονται έντονα τα ονόματα του Γιάννη Μανιάτη, που δεν κατάφερε να εκλεχτεί με το ΚΙΝΑΛ στις τελευταίες εκλογές και της Άννας Διαμαντοπούλου, με πολυετή εμπειρία σε υπουργικές θέσεις.

The post Έτοιμος ο ανασχηματισμός Μητσοτάκη: Ποιοι έρχονται από ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Δυσάρεστες εκπλήξεις σε δεξιούς appeared first on Koyzoylo.gr.