Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Τσιόδρα: Υγειονομική «βόμβα» το Κρανίδι με 150 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Σωτήρη Τσιόδρα για την κατάσταση που επικρατεί στη δομή μεταναστών στην Ερμιονίδα την οποία ο ίδιος επισκέφτηκε τη Δευτέρα του Πάσχα μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά και τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη.

Μετά την 28χρονη εγκυμονούσα από τη Σομαλία που βρέθηκε χθες θετική στον κορωνοϊό, σε τεστ υπεβλήθησαν όλοι οι μετανάστες που ζουν εκεί (475 άτομα) αλλά και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου όπου μετέφεραν την 28χρονη.

Δυστυχώς, εξ’ αυτών βγήκαν θετικά στον ιό 150 άτομα, με το Κρανίδι να θεωρείται πλέον υγειονομική βόμβα την ώρα που η Ελλάδα είχε αρχίσει να παρουσιάζει θεαματική πρόοδο.

Το ξενοδοχείο στο Κρανίδι που φιλοξενεί τους μετανάστες έχει για προληπτικούς λόγους τεθεί σε πλήρη υγειονομικό αποκλεισμό ήδη από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Στο σημείο έχει σπεύσει ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Πρόκειται για εξέλιξη που ο ίδιος ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε προβλέψει, ωστόσο τα τόσα πολλά κρούσματα ανήκαν σίγουρα στο χειρότερο σενάριο.

Πηγή: instanews

The post Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του Τσιόδρα: Υγειονομική «βόμβα» το Κρανίδι με 150 νέα κρούσματα κορωνοϊού appeared first on Koyzoylo.gr.