Έλενα Κρεμλίδου: Ο,τι θέλω θα βάζω στο xxxxx μου. Και μαύρους και άσπρους…

Δεν σταματούν τα διαδικτυακά πειράγματα στην Έλενα Μαριπόζα, λόγω παλιότερων δηλώσεών της πως έχει αδυναμία στους… μαύρους! Η ίδια έχει υπάρξει ζευγάρι με μελαμψούς άνδρες, γεγονός που μέχρι σήμερα προκαλεί και αρνητικά σχόλια που θίγουν την προσωπικότητά της. Ένα τέτοιο σχόλιο κλήθηκε να αντιμετωπίσει και μερικές ώρες πριν στο instagram, αποφασίζοντας όμως αυτή τη φορά να δώσει την απάντησή της και να βάλει στη θέση του follower της.

Τι του απάντησε η Έλενα Μαριπόζα όταν εκείνος σχολίασε την αδυναμία της αυτή; «Αυτό πάλι με τους μαύρους… Και μαύρους και άσπρους και κίτρινους και κόκκινους και πράσινους και μπλε. Ό,τι θέλω θα βάζω στο μ μου, δικό μου είναι!».

 

Η Έλενα Κρεμλίδου έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ ό,τι να ναι. Εκεί μαζί με τον Θανάση Πασσά, ο οποίος έχει δηλώσει ότι της έκανε την πρόταση για την εκπομπή όταν εκείνος την είχε συναντήσει τυχαία σε ένα γύρισμα που έκανε ο ίδιος στο δρόμο, έκαναν αστείο βίντεο σατιρίζοντας διάφορα θέματα. Εκεί γρήγορα η Έλενα άρχισε να γίνεται ένα hot όνομα.

Η πρώτη φορά που είδαμε την Έλενα Κρεμλίδου σε βίντεο κλιπ ήταν στο κομμάτι του Mente Fuerte και του Hawk ”Caliente”. Εκεί η Έλενα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο δεύτερο μισό του κλιπ. Το βίντεο κλιπ που δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουνίου 2019 ξεπέρασε τις 55 εκατομμύρια επισκέψεις.

Στα MAD VMA ο γνωστός τραπ καλλιτέχνης Snik εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Τάμτα και τραγούδησαν τη νέα τους επιτυχία ”Seniorita”. Το τραγούδι έσπασε ρεκόρ και πολύ σύντομα έγινε βίντεο κλιπ. Στο κλιπ πήρε μέρος και η Έλενα Κρεμλίδου. Το κομμάτι μέχρι σήμερα έχει πάνω από 50 εκατ. views.

Έλενα Κρεμλίδου: Το τραγούδι που γράφτηκε για την ίδια

Η Έλενα Κρεμλίδου ήταν από τα πιο hot ονόματα το 2019. Τόσο που έκανε τραπ καλλιτέχνες να γράψουν τραγούδι για την ίδια. Στις 17 Φεβρουαρίου του 2019 ο Dirty Harry ανέβασε στο Youtube το τραγούδι ”Mariposa”, το οποίο είχε γραφτεί για την Έλενα, με την ίδια να συμμετέχει και στο βίντεο κλιπ.

Η συνέντευξη στον Αρναούτογλου και τα δάκρυα

Μια απρόσμενη εξέλιξη είχε η συνέντευξη που είχε δώσει η Έλενα Κρεμλίδου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το αν υπάρχει κάποιος πολύ καλός φίλος ή φίλη, κολλητός, κολλητή; η Instagram Influencer απάντησε: Υπάρχουν διάφορα. Αυτή δεν είναι απάντηση, αντέδρασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Στη συνέχεια η Έλενα Κρεμλίδου συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα με τον παρουσιαστή να διακόπτει τη συνέντευξη.

Έλενα Κρεμλίδου: Το ψευδώνυμο Mariposa

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αποκαλύψει τι σημαίνει το ψευδώνυμό της «Mariposa». «Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» είχε εξηγήσει η Έλενα Κρεμλίδου.

Eμείς πάντως ευχόμαστε τα καλύτερα στην Έλενα και οτι και να επιλέγει να συναντά αυτό που επιθυμεί !