Είστε πατριώτες ? Ας δώσουν τα κόμματα απο την Κρατική χρηματοδότηση να βοηθήσουν την κατάσταση. ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΥΡΕΣ…

Σύμφωνα με την απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών κατανέμονται στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων η τακτική κρατική χρηματοδότηση ύψους 11.250.000 ευρώ και η κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς ύψους 2.250.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά 13,5 εκατομ. ευρώ

Παρά την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοιού και τις χιλιάδες νεκρούς, το υπουργείο Εσωτερικών διένειμε κρατική χρηματοδότηση στα κόμματα και τους συνασπισμούς κομμάτων της Βουλής ύψους 13,5 εκατομ. ευρώ.

Ο γενικός διευθυντής Εσωτερικών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Θεόδωρος Οικονόμου υπέγραψε την υπ΄ αριθμ. 19724 απόφαση για την «τακτική κρατική χρηματοδότηση και κρατική χρηματοδότηση για ερευνητικούς και επιμορφωτικούς σκοπούς στα δικαιούχα πολιτικά κόμματα και συνασπισμούς πολιτικών κομμάτων έτους 2020».

 

Εμείς τώρα σκεφτόμαστε τι ζημιά μπορεί να έχει υποστεί ένα κόμμα στην περίοδο αυτή σε σχέση με καταστήματα που έχουν καταστρέψει το απόθεμα τους , έχουν χάσει την πελατεία τους και ακόμη περισσότερο οι εργαζόμενοι σε όλος τους κλάδους που εκτός απο απολύσεις θα έχουν να αντιμετωπίσουν και μειώσεις μισθών.

Θα βάλει κάποιος το χέρι στην τσέπη?

 

Αλλά ξέρω…  Πρέπει να το κάνει ένας για εντυπωσιασμό για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι…

 

Όσο για δωρεά στην δημόσια υγεία …. Ουδέν σχόλιο περιμένουμε απο τον Ιδιωτικό τομέα !