Είναι Ελληνικής κατασκευής, έρχεται σε 20 μέρες στο χώρο σου και κοστίζει 5.000 ευρώ

Μικροσκοπικά σπίτια: Είναι πλέων στην μόδα και για κάλο λόγο. Τα ξύλινα σπίτια αν και σχετικά μικρά είναι πολύ βολικά για όπιον θέλει μια στέγη πάνω από το κεφάλι του με οικολογική συνείδηση.

Μικροσκοπικά σπίτια: Γίνονται μία ολοένα και πιο δημοφιλής τάση

Πλέον, το διαδίκτυο μας έχει ανοίξει τους ορίζοντες της έμπνευσης . Στην εταιρία Oikodecor με έδρα την Λευκάδα θα βρείτε υλικά κορυφαίας ποιότητας. Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στον πελάτη, τα κορυφαίας ποιότητας προκάτ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε τεράστια ποικιλία σχεδίων,καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών της με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας ,τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργαζόνται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών. Όπως EPIC–DÉCOR,μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM,DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής OLYMPOS 30m2. Ξύλινο σπίτι για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο. Δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών, τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Oikodecor

 

πηγη enimerotiko.gr