Εφημερίδα στην Δανία: Στο φως βίντεο με Τούρκο να βάζει αγόρι να φιλήσει τα παπούτσια του. Οργή για τους Μουσουλμάνους στην Δανία.

 

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφόρησε ευρέως ένα βίντεο που δείχνει πώς ένα αγόρι στη Δανία ταπεινώνεται. Το αγόρι φαίνεται να στραγγαλίζεται, να δέχεται γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι πριν του δοθεί εντολή να γονατίσει και να φιλήσει τα παπούτσια του δράστη.

Αυτό που ακόμη δεν έχει διασταυρωθεί απο εμάς είναι αν επρόκειτο για Τούρκο μετανάστη όπως υποστηρίζει η εφημερίδα Frihedens Stemme και ο ακροδεξιός πολιτικός  Rasmus Paludan.

 

Ο Δανός πολιτικός Rasmus Paludan σχολιάζει την εξέλιξη της εξευτελιστικής βίας. Στη Δανία , αυτός ο τύπος βίας αναφέρεται ως «έγκλημα κυριαρχίας». Είναι μια μορφή βίας που διαπράττουν ιδίως οι μετανάστες εναντίον των Δανών. Η βία περιγράφεται ως ακραία, απερίσκεπτη, απρόκλητη και συμβαίνει συνήθως στην καθημερινή ζωή.

Την Τρίτη, η δανική διαδικτυακή εφημερίδα Frihedens Stemme δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με έναν νεαρό άνδρα τουρκικής καταγωγής που κακοποιεί ένα αγόρι από την Δανία, μεταξύ άλλων, με στραγγαλισμό και χτύπημα στο κεφάλι. Σύμφωνα με το περιοδικό, το νεαρό αγόρι ρωτά γιατί “πρέπει να το παίζει έξυπνο” και τον απειλεί επίσης με βία με μαχαίρι. Στο βίντεο, ο νεαρός δράστης σχολιάζει “μια μικρή πόρνη με απολαμβάνει” και δείχνει πώς αναγκάζει ταπεινά το αγόρι να γονατίσει του μπροστά του.

“Κάτω στα γόνατά σου. Φίλα το γ…. παπούτσι μου” λέει

Δείτε το βίντεο

To βίντεο άργησε να κυκλοφορήσει λόγω covid-19 ενώ παράλληλα φτιάχτηκε μέχρι και ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα για ανταλλαγή τέτοιου είδους βίντεο ώστε να γελάνε το bullying που δέχονται νεαροί.
Απαράδεκτο…