Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του παίκτη του Masterchef

Ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουμε στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Πόσα όμως γνωρίζουμε στα αλήθεια για τον επίδοξο MasterChef; Ποια είναι η ηλικία και η καταγωγή του;

Είμαστε αισίως στο MasterChef 4 με τον Δημήτρη Χέλμουτ Μπέλλο να είναι ένας από τους 20 παίκτες που διεκδικεί το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μαγειρικής, που βλέπουμε μέσα από το κανάλι του Star!

Μάλιστα ο παίκτης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και για τα όσα ακούγονται για φημολογούμενο ειδύλλιο με συμπαίκτρια του! Μπορεί να μην ξέρουμε ακριβώς τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνον και την Μαρία Μπέη, ωστόσο σας έχουμε οχτώ facts για την ζωή του.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Είναι 29 χρονών
Έχει καταγωγή από την Γερμανία, από την μεριά της μητέρας του
Τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Νορβηγίας
Έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να καταφέρει έναν στόχο πολύ μεγάλο, να κερδίσει το MasterChef
Ένας φίλος του στη Νορβηγία έκανε την αίτηση για εκείνον και ο Δημήτρης για αντάλλαγμα του έφτιαξε ένα πιάτο σε 20 λεπτά.
Αν και δεν προλάβαινε να δει τον διαγωνισμό λόγω υποχρεώσεων, δεσμεύεται να τα καταφέρει
Σκοπεύει να βάλει σε χρήση το ελληνικό του δαιμόνιο μαζί με τη γερμανική πειθαρχία για να καταφέρει το στόχο του.
Τον ενθουσιάζει το στοιχείο της τηλεόρασης.
Δείτε τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef εδώ!

Και αφού είπαμε για τα οκτώ facts που δεν γνωρίζαμε για τον Δημήτρη Χαλμούτ Μπέλλο, σας έχουμε και όσα δεν ξέρατε για μια ακόμα παίκτρια του MasterChef. Ποια είναι η Μαρία Μπέη;
Η Μαρία Μπέη είναι μια ακόμα από τις παίκτριες του τέταρτου κύκλου του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε μερικά facts για την ζωή της:

Η Μαρία είναι 21 ετών και κατάγεται από την Πιερία.
Όνειρό της, αλλά και στόχος της από μικρή ήταν να γίνει καλή μαγείρισσα
Θέλει να γίνει η επόμενη νικήτρια του MasterChef και να αποδείξει, σε αυτούς που την στήριξαν, ότι μπορεί να τα καταφέρει στον συγκεκριμένο χώρο
Ο πατέρας της της έδωσε εν μέρη την υποστήριξή του για να μπει στο ριάλιτι

The post Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος: Η πραγματική ηλικία και καταγωγή του παίκτη του Masterchef appeared first on Koyzoylo.gr.