Δεν βάζετε μυαλό? Πάλι Τούρκικη σειρά ετοιμάσατε ?

Νέα Τούρκικη σειρά: Η σειρά της Τούρκικης τηλεόρασης πλέον θα παίζει και στην Ελληνική τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του «ΣΚΑΙ». Πρόκειται για τις περιπέτειες από ένα γιατρό, ο οποίος εργάζεται σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Μάλιστα, το συγκεκριμένο σίριαλ αναμένεται να αρχίσει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα στο «ΣΚΑΙ».

Νέα Τούρκικη σειρά: Η υπόθεση της σειράς

Ο Αλί Βεφά γίνεται ο γιατρός-θαύμα της Πόλης, σώζοντας τις ζωές των ασθενών του. O Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το σύνδρομο του «σοφού». Μια σπάνια μορφή αυτισμού, όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες. Όμως, ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυΐα σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Ο πατέρας του, αρνούμενος να κατανοήσει την ιδιαιτερότητά του, τον απορρίπτει. Έτσι, τον εγκαταλείπει σε ένα ορφανοτροφείο για υιοθεσία.

Παρά τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Αλί, λόγω του αυτισμού του, αποδεικνύει ότι όταν θέλεις κάτι πολύ μπορείς να το αποκτήσεις και καταφέρνει εντέλει να αποφοιτήσει με άριστα από την Ιατρική Σχολή. Σύντομα οι ικανότητές του θα τον οδηγήσουν στη θέση βοηθού χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης. Στην αρχή ο Αλί αντιμετωπίζει την καχυποψία και την αρνητική στάση των υπόλοιπων γιατρών.

Όμως, παρά τις δυσκολίες, σύντομα θα εξελιχθεί σε έναν γιατρό-θαύμα κερδίζοντας την αναγνώριση και την οικογένεια που πάντα ζητούσε! Αυτή είναι με λίγα λόγια η κεντρική ιστορία της καινούργιας δραματικής σειράς, τουρκικής παραγωγής, «Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος» που εντάσσει στην prime time ζώνη του προγράμματός του ο ΣΚΑΪ από την Κυριακή του Πάσχα) και σε καθημερινή βάση (Δευτέρα με Παρασκευή) στις 21.30.

Νέα Τούρκικη σειρά: Πού βασίζεται, η σειρά

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη πολυβραβευμένη κορεατική παραγωγή, της οποίας η επιτυχία οδήγησε εκτός από την τουρκική και στην αμερικανική εκδοχή της από το δίκτυο ABC.

 

Στην τουρκική βερσιόν τον γιατρό- θαύμα υποδύεται ο Τανέρ Ολμέζ, ενώ συμπρωταγωνιστές του είναι ο Ονούρ Τουνά και η Σινέμ Ουνσάλ. Ο αντίκτυπος της σειράς στην τουρκική τηλεόραση αντικατοπτρίζεται και στα social media. Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Instagram έχει 593.000 ακολούθους, ενώ ο πρωταγωνιστής της, Τανέρ Ολμέζ, έχει 1,7 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

[enimerotiko]