Δείτε γιατί ο Μπάιντεν δεν είναι οτι καλύτερο για το ΕλληνοΤουρκικό.

Η αδίστακτη συνεργάτης του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον πήρε θέση στο επιτελείο Μπάιντεν

Η εκλογή του Τζο Μπάιντεν γέννησε ελπίδες για μεγαλύτερη στήριξη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, η καλύτερα, λιγότερη στήριξη στην Τουρκία και την δράση της στην ευρύτερη περιοχή.

Τα πρώτα σύννεφα στις ελπίδες των Ελλήνων, φάνηκαν από την επανάκαμψη ενός Τούρκου πράκτορα, και ξέρουμε πολύ καλά τι λέμε, του Μάθιου Μπράιζα. Του ανθρώπου που εκβίασε και γκρέμισε την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή για να εξυπηρετήσει τα τούρκικα σχέδια.

Φυσικά, ο Μπράιζα δεν έχει πάρει επίσημα ακόμα κάποια θέση στην κυβέρνηση Μπάιντεν. Πήρε όμως η Neera Tande. Η αδίστακτη συνεργάτης του Μπιλ Κλίντον και της Χίλαρι Κλίντον. Και όταν λέμε αδίστακτη, το εννοούμε. Η προοριζόμενη για κορυφαίο οικονομικό υπουργείο, ήταν το αδίστακτο πρόσωπο που όχι μόνο υποστήριξε την φιλοτουρκική δράση της Κλίντον ειδικά στην Λιβύη, αλλά είχε υπερασπιστεί και το αδιανόητο:

Η Γερουσιαστής Tulsi Gabbard είναι βετεράνος του Αμερικανικού στρατού

Ότι Ηνωμένες Πολιτείες που κατέστρεψαν, βομβάρδισαν και γύρισαν την Λιβύη 50 χρόνια πίσω εξυπηρετώντας τα συμφέροντα του Ερντογάν, είχαν το δικαίωμα να κλέβουν το πετρέλαιο της Λιβύης ως αποζημίωση!

Και αυτό αποδεικνύεται από το e-mail που ήρθε στη δημοσιότητα μέσω της έντιμης βετεράνου γερουσιαστού των δημοκρατικών, Tulsi Gabbard. Η οποία μάλιστα επιτέθηκε στον πρόεδρο του κόμματος της και σε λίγο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν για αυτή την επιλογή.

Το περιβόητο e-mail με την εισήγηση για κλοπή του πετρελαίου της Λιβύης!

Όταν λοιπόν ο Τζο Μπάιντεν κάνει επιλογές τέτοιων προσώπων, τα πράγματα είναι εξαιρετικά δυσοίωνο για την Ελλάδα. Αυτά τα πρόσωπα ήταν που γιγάντωσαν τον Ερντογάν και διέλυσαν όλη την περιοχή για λογαριασμό της Τουρκίας.

πηγη newsbreak.gr