Χρήστος Δάντης: «Οι Έλληνες είναι ξερόλες. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα»

Στο πλατό της εκπομπής “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Χρήστος Δάντης το βράδυ της Δευτέρας. Λίγες μέρες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε το νέο του τραγούδι με τίτλο “Δεν υπάρχει Θεός”, ανοίγοντας μέτωπο μέχρι και με την εκκλησία, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης πήρε θέση και εξήγησε γιατί ενώ πιστεύει στο Θεό επέλεξε να κυκλοφορήσει ένα τραγούδι με αυτό τον τίτλο. Τοποθετήθηκε, επίσης, με έναν… απρόσμενο τρόπο σχετικά με το ξέσπασμά του στα social media μιλώντας για “ξερόλες” και “ξεπεσμένες λουλουδούδες”.

«Είμαι ένας λαϊκός τραγουδιστής που τραγουδάει ροκ. Δεν ασχολήθηκα με το λαϊκό τραγούδι γιατί η εικόνα μου δεν ήταν συμβατή. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα. Οι Έλληνες είναι ξερόλες και ακυρώνουν τους πάντες και τα πάντα. Ο καθένας έχει την ευκαιρία να κρίνει πίσω από ένα ψευδώνυμο.

Ο καταπιεσμένος ομοφυλόφιλος πρώτος σηκώνεται και βρίζει και λέει “αυτός είναι αδερφή”. Ο άνθρωπος που θέλει να βγει με φούστα και τακούνι στην πλατεία του χωριού του και δεν μπορεί να το κάνει, βρίζει τις αδ…ές. Έτσι είναι, είναι πραγματικά έτσι. Έκανα το ποστ στο Instagram γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες “που είναι δύο μούρες να τις βαρέσω;”. Όταν εκφράζω τον θυμό μου αδιαφορώ για το πόσοι θα με στηρίξουν.

Δείτε το βίντεο

Πηγή

The post Χρήστος Δάντης: «Οι Έλληνες είναι ξερόλες. Ο κόσμος στην Ελλάδα μένει στο περιτύλιγμα» appeared first on Koyzoylo.gr.