Χαμός με την έρευνα του Γρηγόρη Πετράκου για τον κoρωνoϊό. Τα στατιστικά μιλάνε !

Πολλοί θα τον χαρακτηρίσουν γραφικό, άλλοι αρνητή της μάσκας, αρνητή του κορονοϊού ή και συνομωσιολόγο…

Τι είναι αυτό όμως που ξεχωρίζει στον Γρηγόρη Πετράκο;
Η ανάγκη του να ανακαλύψει την αλήθεια κάνοντας την δική του έρευνα γύρω από τον νέο κορονοϊό αρκεί για να τον κάνει ειδήμονα;

“Καλώς τον συνάδελφο…”
Ιταλός λοιμοξιωλόγος ειρωνεύτηκε με τα παραπάνω λόγια τον Ρονάλντο, ναι αυτόν τον τεράστιας αξίας …ποδοσφαιριστή, γιατί “δεν πιστεύει στον κορονοϊό”. Είναι ο Γρηγόρης Πετράκος ένας ακόμη Ρονάλντο;

Δεν θέλουμε να διασπείρουμε συνομωσίες, ούτε είμαστε αρνητές του κορονοϊού. Πιστεύουμε ότι τα μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται από όλους απαρέγκλιτα για το καλό της κοινωνίας μας.

Μπορεί οι απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου να μην συμβαδίζουν με τα όσα διακινούνται στα μέσα ενημέρωσης, αλλά είναι σεβαστές και έτσι πρέπει να τις παρουσιάσουμε. Άλλωστε ο αναγνώστης/θεατής είναι αυτός που αποφασίζει.

Ο Γρηγόρης Πετράκος είναι γνωστός για τις αντιλήψεις του αναφορικά με τον κορωνοϊό από την πρώτη περίοδο της καραντίνας.

Αυτό που διέπει το σκεπτικό του είναι πως η πανδημία δεν είναι μια υπαρκτή κατάσταση αλλά μια ήπια γρίπη την οποία χρησιμοποιούν εντέχνως οι παγκόσμιες εξουσίες για να ελέγχουν τους πληθυσμούς τους.

Δείτε το βίντεο