Αυτή Είναι Η παραδεισένια αλλά και «καταραμένη» παραλία της Κρήτης

Η παραδεισένια αλλά και «καταραμένη» παραλία της Κρήτης

Μαγεύει με τα καταγάλανα νερά της και το άγριο τοπίο τριγύρω της Τα Σεϊτάν λιμάνια βρίσκονται 20 χιλιόμετρα από την πόλη των Χανίων.

Εκεί, λωρίδες θάλασσας εισχωρούν ανάμεσα στις απόκρημνες βραχώδεις ακτές του Ακρωτηρίου δημιουργώντας μικρούς όρμους.

Σε έναν από αυτούς βρίσκεται αυτή η «καταραμένη» παραλία. Η ονομασία μπορεί να τρομάζει, η εικόνα όμως σίγουρα εντυπωσιάζει και μόνο θετικές σκέψεις σου έρχονται στο μυαλό μόλις αντικρίζεις αυτόν τον επίγειο παράδεισο!.  Παραλία Στεφάνου ονομάζεται η μικρή παραλία στο λιμανάκι που μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν το μπάνιο τους. Άμμος,  χαλίκι και  νερά με τιρκουαζ  χρώμα ανάμεσα στα βράχια, η παραλία του Στεφάνου ξεχωρίζει δημιουργώντας τριχρωμία με τα γαλαζοπράσινα και βαθυγάλανα νερά  από άλλων δυο όρμων.  Ένα ακόμη μαγευτικό μέρος της Ελλάδας που μόνο όμορφα συναισθήματα και αναμνήσεις μπορεί να μας χαρίσει αρκεί να το σεβαστούμε. Ας είμαστε προσεκτικοί στο μονοπάτι προς και από την παραλία, στα απόκρημνα βράχια και τέλος στα θαλάσσια ρεύματα που η επικινδυνότητα τους έδωσε το όνομα στην περιοχή.

Πηγή: https://www.skai.gr/seitan-limania-o-kataramenos-paradeisos-tis-kritis Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

The post Αυτή Είναι Η παραδεισένια αλλά και «καταραμένη» παραλία της Κρήτης appeared first on Koyzoylo.gr.