Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν, εξοργισμένος από την κυκλοφορία φυλλαδίων που περιείχαν βρώμικες και προσβλητικές απεικονίσεις της γυναίκας του, δεμένων σε μπαλόνια, διέταξε την ανατίναξη του γραφείου του Κορεατικού συνδέσμου στις 16 Ιουνίου.

Kim Jong Un Meradang Foto Adegan Jorok Ibu Negara Ri Sol Ju Disebarkan Pembelot https://t.co/SczRYxOAFd

— DEMOKRASI News (@demokrasicoid) July 1, 2020

Όπως δήλωσε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Πιονγιάνγκ, Αλεξάντερ Ματσεγκόρα, στο πρακτορείο ειδήσεων TASS, «τα φυλλάδια περιείχαν ένα ιδιαίτερο είδος βρώμικης, προσβλητικής προπαγάνδας, που απευθυνόταν στη σύζυγο του ηγέτη, ενώ οι φωτογραφίες ήταν επεξεργασμένες με έναν εξευτελιστικό προς τη σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Ουν τρόπο».

Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εικόνα 3Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εικόνα 4Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εικόνα 5Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εικόνα 6

Συγκεκριμένα, τα εν λόγω φυλλάδια, έπεσαν στο έδαφος της Βόρειας Κορέας με τη μέθοδο των μπαλονιών που συνηθίζουν να χρησιμοποιούν ομάδες στη Νότια Κορέα για να ρίχνουν προπαγανδιστικό υλικό στον Βορρά, στις 31 Μαΐου.

Το γεγονός εξόργισε τόσο τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, που έδωσε το «πράσινο φως» για την ανατίναξη του γραφείου σύνδεσης με την Νότια Κορέα στις 16 Ιουνίου.

 

Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εικόνα 7Αυτές είναι οι «πρόστυχες» φωτογραφίες της όμορφης συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν - Εικόνα 8

   

Πηγή: e-radio.gr