Αστυνομικός παρακάλεσε τον Κουτσούμπα: ”Κύριε Γενικέ να αποχώρησετε, σας ευχαριστώ”

Eικόνες ντροπής και ξεφτίλας είδαμε πριν λίγο στο κέντρο της Αθήνας. Το ΚΚΕ διέσυρε την Κυβέρνηση, ενώ σε βίντεο που θα σας παραθέσουμε θα δείτε και το θράσος Κουτσούμπα κατά της Αστυνομίας!

Για άλλη μία φορά γινόμαστε μάρτυρες προκλήσεων από το ΚΚΕ. Σήμερα η ΝΔ, για άλλη μία φορά έκανε τα ”στραβά” μάτια” και ηττήθηκε, με την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς να επικρατεί, δυστυχώς! 

«Θα το διαλύσουμε και θα φύγουμε όπως ήρθαμε»

Παρουσία του Δημήτρη Κουτσούμπα το ΚΚΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση και πορεία στην αμερικανική πρεσβεία, παρά την απαγόρευση συναθροίσεων για το Πολυτεχνείο.

Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αξιωματικούς μάλιστα να πλησιάζουν τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ για να του ζητήσουν να απομακρυνθούν οι συγκεντρωμένοι από το σημείο. Ο κ. Κουτσούμπας απάντησε θετικά, τονίζοντας ότι θα τηρήσουν τα μέτρα και θα φύγουν από το σημείο.

Δηλώσεις Κουτσούμπα

«Κάνουν το αυτονόητο. Είναι συμβολική κίνηση νέων ανθρώπων του ελληνικού λαού -όπως βλέπετε είναι συγκεκριμένα άτομα- ενάντια στον αμερικανικό ιμπεριαλισμό, σ’ αυτά που υπέφερε η χώρα μας εξαιτίας της πολιτικής των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».

Αυτό είπε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την πορεία που έκανε το ΚΚΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία, παρά την απαγόρευση των συναθροίσεων, μια απαγόρευση που χαρακτήρισε «απαράδεκτη, αντιδημοκρατική, αντισυνταγματική, καταγγέλλεται από όλο το πολιτικό φάσμα της χώρας».

pentapostagma