Απολογία Μπουτάρη σε Ζέρβα: Συγνώμη που σε είπα μαλ@κα! (Video)

Συγνώμη από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ζήτησε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Μωυσή Αλλατίνι στη ομώνυμη Βίλλα, έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη.

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, ο Γ Μπουτάρης, ο οποίος παρευρίσκεται στην εκδήλωση ως πρόεδρος του ιδρύματος Μουσείου Ολοκαυτώματος χαιρέτησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα, τον πλησίασε και του ζήτησε συγγνώμη επειδή τον είχε αποκαλέσει «μαλ@κα!» σε συνέντευξή του στο Pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη. «Ας τα αφήσουμε πίσω αυτά,  έχουμε έναν κοινό στόχο, να προχωρήσουμε ένα σημαντικό έργο, το Μουσείο Ολοκαυτώματος», είπε απευθυνόμενος στον δήμαρχο ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο M. Ζέρβας, όπως αναφέρει το thestival.gr, του εξέφρασε την δυσαρέσκειά του σημειώνοντας ότι συνεχώς λέει τα ίδια.

«Και εσύ δεν έχεις πει λίγα για μένα», του απάντησε ο Γ. Μπουτάρης.

Ο Γ. Μπουτάρης επιτέθηκε εναντίον του νυν δημάρχου, Κωνσταντίνου Ζέρβα, καταλογίζοντάς του το ότι ακύρωσε έργα που είχαν δρομολογηθεί επί δημαρχίας του. Παρότι που, όπως είπε, ανέπνευσε τώρα που έμεινε εκτός των δημοτικών πραγμάτων, παραδέχτηκε: «Ανέπνευσα, παρότι που με τρώει λίγο λίγο.

Αυτός ο μ@λάκας ο Ζέρβας ακύρωσε ό,τι είχαμε ξεκινήσει. Την πεζοδρόμηση της Αγ. Σοφίας, την Πλατεία Ελευθερίας, πεζοδρόμους, ποδηλατοδρόμους. Με μισεί» ανέφερε ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Απαντώντας δε σε σχόλιο του δημοσιογράφου, υποστήριξε ότι ο Κωνσταντίνος Ζέρβας διακατέχεται από κόμπλεξ απέναντί του.

«Θέλει να αποδείξει ότι είναι καλύτερος» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Με 11% που πήρε, από σπόντα βγήκε. Στο τέλος βγαίνει ο λογαριασμός».

Πηγή