Αποκλειστικό: Χρεοκόπησε η εταιρεία του Acun! Μαζικές απολύσεις και περικοπές!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Acun Ilicali, εκτός από την εταιρεία “Acun Medya” είναι καναλάρχης και του TV8 που μεταδίδει στην γείτονα χώρα το Survivor! Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στην γείτονα χώρα το κανάλι του Τούρκου παραγωγού αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα με τα χρέη του να είναι υπέρογκα! Πρώτη κίνηση του Acun ήταν να πουλήσει μέρος των μετοχών του στην εταιρεία κολοσσός Dogus, που μεταξύ άλλων είναι αφεντικό και της τουρκικής ομάδας Φενέρμπαχτσε που είναι πρώτη στην Euroleague με τρομερό μπάτζετ, και η οποία έχει στην κατοχή της και άλλον τηλεοπτικό σταθμό!

Αρχικά ο Acun κοστολογεί το κανάλι του στα 210.000.000 δολάρια, τιμή που δεν είχε ανταπόκριση σε πρόταση που έφτασε από το Αζερμπαϊτζάν! Επαφές ωστόσο υπάρχουν και με εταιρεία από την Ελβετία που δραστηριοποιείται στην Tουρκία!

Η κρίση αυτή έχει αρχίσει να χτυπάει και το Survivor, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ήδη ο Acun έχει αρχίσει τις απολύσεις στον Άγιο Δομίνικο, με αρκετά άτομα από την παραγωγή να έχουν επιστρέψει ήδη στις πατρίδες τους ενώ υπάρχουν και περικοπές σε άλλα άτομα!

Δεν είναι λίγοι πάντως που πιστεύουν ότι η κρίση θα “χτυπήσει” και τον ΣΚΑΙ, με τις απολύσεις να αφορούν και άτομα ελληνικής καταγωγής! Πάντως το κανάλι του Φαλήρου έχει δώσει περιθώριο, μέχρι το Πάσχα, στον Acun ώστε να ανέβουν τα νούμερα αλλιώς θα υπάρχει τέλος στο ριάλιτι επιβίωσης πολύ πριν το καλοκαίρι!