Άννα Βίσση: Τραγουδάει ακαπέλα μέσα σε λεωφορείο φορώντας μάσκα και εντυπωσιάζει τους επιβάτες με τη φωνή της

Άννα Βίσση: Η τηλεόραση του «OPEN BEYOND» και η εκπομπή «Καλοκαίρι not» παρουσίασε κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, παρουσίασε ένα βίντεο από μία δημοφιλή τραγουδίστρια της Ελληνικής μουσικής σκηνής, η οποία βρισκόταν σε περίοδο διακοπών. Αναρωτιέστε για ποιο λόγο ήταν τόσο σημαντικό αυτό το βίντεο και ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια ήταν η πρωταγωνίστρια; Οι απαντήσεις των συγκεκριμένων ερωτήσεων βρίσκονται στο ρεπορτάζ, το οποίο ακολουθεί παρακάτω. Αναλυτικότερα:

Άννα Βίσση: Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του «OPEN BEYOND» και της εκπομπής «Καλοκαίρι not» για τη διάσημη τραγουδίστρια

Το να ταξιδεύεις στο ίδιο van με την Άννα Βίσση έχει και τα τυχερά του. Ακόμα και σε αυτή την περίεργη περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού (σ.σ. του COVID-19) που ίσως δυσκολευτείς να την αναγνωρίσεις, καθώς φοράει τη μάσκα της. Κι αν την αναγνωρίσεις, τι θα κάνεις; Σε van είσαι, μικρόφωνο έχεις, δεν θα κάνεις μια παραγγελιά; Μα, φυσικά και θα ζητήσεις το τραγουδάκι σου!

Άννα Βίσση: Τραγουδάει ακαπέλα μέσα σε λεωφορείο φορώντας μάσκα και εντυπωσιάζει τους επιβάτες με τη φωνή της - Εικόνα 1

Η Άννα Βίσση δέχθηκε την πρόκληση και τραγούδησε το «Ερωτευμενάκι» για τους συνεπιβάτες της σε van στη Σαντορίνη, φορώντας τη μάσκα της.

Άννα Βίσση: Ακολουθεί βίντεο, με την Ελληνίδα σταρ να τραγουδά κατά τη διάρκεια των διακοπών της

Το απολαυστικό βίντεο, από τις διακοπές της τραγουδίστριας, πρόβαλλε η εκπομπή του «OPEN BEYΟND», «Καλοκαίρι not».

Πηγή

The post Άννα Βίσση: Τραγουδάει ακαπέλα μέσα σε λεωφορείο φορώντας μάσκα και εντυπωσιάζει τους επιβάτες με τη φωνή της appeared first on Koyzoylo.gr.