Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, η σχέση με τους άντρες και το 1ο μήνυμα μετά τη νίκη

Αυλαία έριξε το Big Brother τη νύχτα της Παρασκευής, 18 Δεκεμβρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο φινάλε, λοιπόν, του μεγάλου τελικού του Big Brother, ο Χάρης Βαρθακούρης πλάι στον Ανδρέα Μικρούτσικο κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα της μεγάλης νικήτριας του Big Brother, η οποία ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη «Δεν το πιστεύω αυτό, ένιωσα τόσο μόνη μου εδώ, μ’ αγαπάτε μωρέ, μου κάνετε πλάκα» ήταν τα πρώτα λόγια της δικηγορίνας που βγήκε πλουσιότερη κατά 100.000 ευρώ από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Αυλαία έριξε το Big Brother: Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη από τις πιο πολυσυζητημένες και εκρηκτικές παρουσίες σε reality

Μετά από 16 εβδομάδες εγκλεισμού στο σπίτι του Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναδείχτηκε η μεγάλη νικήτρια. Η ξανθιά δικηγόρος με καταγωγή από την Κρήτη και -για κάποιους- έκδηλο υποκριτικό ταλέντο, είναι αναμφίβολα μία από τις πιο πολυσυζητημένες και πιο εκρηκτικές παρουσίες των realities!

Φαίνεται, όμως, πως οι… εκρήξεις της Άννας Μαρίας, τα ξεσπάσματα, αλλά και όσα είπε «έξω από τα δόντια» στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» κέρδισαν το τηλεοπτικό κοινό που την έστεψε νικήτρια.

Η Άννα Μαρία έγινε κατά καιρούς trend στο twitter με πολλούς υποστηρικτές και πολλούς haters, ενώ αρκετά είναι και τα memes που έχουν βγει για εκείνη.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικότερα ποια είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, καθώς και φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυλαία έριξε το Big Brother: Έχει αδυναμία στον αδερφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες

Η 36χρονη παίκτρια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Δηλώνει ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. «Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει “Μμμμμ” σα να μου λέει “Όλα καλά θα πάνε” και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει στο εισαγωγικό της βίντεο στο Big Brother.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, η σχέση με τους άντρες και το 1ο μήνυμα μετά τη νίκη - Εικόνα 1

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, η σχέση με τους άντρες και το 1ο μήνυμα μετά τη νίκη - Εικόνα 2

Αυλαία έριξε το Big Brother: Είναι μόνη της τα τελευταία 2,5 χρόνια

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής. Ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, οπότε και ο γαμπρός να υπήρχε, θα χρειαζόταν να περιμένει λόγω της πανδημίας. Είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει πολύ.

Έχει αδυναμία στους γονείς της.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, η σχέση με τους άντρες και το 1ο μήνυμα μετά τη νίκη - Εικόνα 3

Αυλαία έριξε το Big Brother: Το καλοκαίρι του 2019 συμμετείχε στο Deal και κέρδισε 3.800 ευρώ

Για την ξανθιά Κρητικιά, δεν ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε τηλεοπτικό πλατό, αφού τον Ιούνιο του 2019 έλαβε μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Deal» και μάλιστα κατάφερε να κερδίσει το ποσό των 3.800 ευρώ.

Έναν χρόνο νωρίτερα, είχε βρεθεί στη Μύκονο, με τους χορούς και το… ξεσάλωμά της να γίνεται viral στα social media.

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η μεγάλη νικήτρια του Big Brother, η σχέση με τους άντρες και το 1ο μήνυμα μετά τη νίκη - Εικόνα 4

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτό το βίντεο που έχει κάνει την ξανθιά δικηγόρο επίκεντρο συζητήσεων και σχολίων. Οι στιγμές που τα έκανε… άνω κάτω μέσα στο σπίτι συζητήθηκαν όσο τίποτα!

Πηγή