Άνδρας έσωσε ένα γατάκι, χαρίζοντας του το φιλί της ζωής

Κωνσταντινούπολη: Έδωσε το φιλί της ζωής στο ζωάκι και κατάφερε να το σώσει

Κωνσταντινούπολη: Φοβερό περιστατικό σημειώθηκε στην Τουρκία. Ο Μετίν Κεσκίν, ενώ πήγαινε στη δουλειά του εντόπισε νεκρό γατάκι στο δρόμο και έκανε τα αδύνατα δυνατά για να το σώσει. Ο Μετίν κατάφερε να δείξει σε όλους ότι υπάρχει ανθρωπιά στον κόσμο. Να τονισθεί, ότι ο άνδρας εργάζεται σε σε εταιρεία αποκατάστασης και διόρθωσης δρόμων.

Το γατάκι είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά που πλημμύρισαν συνοικίες της Κωνσταντινούπολης. Ο Μετίν ενώ εργαζόταν με συναδέλφους του στην περιοχή και πραγματοποιούσαν εργασίες αποκατάστασης δρόμων, εντόπισαν το γατάκι αναίσθητο. Η πίστη για τη ζωή επικράτησε και έτσι, ο Μετίν Κεσκίν δεν δίστασε καθόλου κι έδωσε στο γατάκι τις πρώτες βοήθειες.

Δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή και ξεκίνησε να δίνει το “φιλί της ζωής” στο ζωάκι, το οποίο αμέσως επανήλθε στη ζωή. Όταν το πήραμε για πρώτη φορά στα χέρια μας ήταν ακίνητο και αναίσθητο, δεν έκανε κανέναν ήχο” δήλωσε ο Μετίν.
Και προσέθεσε ότι πλέον “είναι ένα υγιές γατάκι”, για το οποίο αναζητούν όνομα.

“Κάναμε το καθήκον μας και είμαστε χαρούμενοι”, είπε ο κ. Κεσκίν.

Ο κτηνίατρος, ανέφερε πως πλέον το μικρό γατί είναι απόλυτα υγιές και μπορεί να απολαμβάνει την αγάπη του Κεσκίν και της ομάδας που το έσωσε.

 

Κωνσταντινούπολη: Άνδρας έσωσε γατάκι δίνοντας του τις πρώτες βοήθειες

Το περιστατικό στην πόλη της Κωνσταντινούπολης κάνει τον γύρο του κόσμου

The post Άνδρας έσωσε ένα γατάκι, χαρίζοντας του το φιλί της ζωής appeared first on i-diakopes.gr.