Ανατροπή στο MasterChef: Αυτή διώχνει την Κατερίνα Λένη από το παιχνίδι

Ποια διώχνει από το MasterChef την Κατερίνα Λένη;

Και μπορεί τα επεισόδια του MasterChef από την προσεχή εβδομάδα να μειώνονται σε δύο, Δευτέρα και Τρίτη, λόγω… μοντάζ, τα περισσότερα γυρίσματα όμως έχουν ήδη γίνει και μοιάζουν αμείλικτα!

“Η Μαριάννα διώχνει την Κατερίνα” είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ στο Tv Έθνος όπου παρουσιάζονται αναλυτικώς τα προσεχώς για την φημολογούμενη αποχώρηση της Κατερίνας Λένη.

Τι κι αν ήθελε η κομμώτρια του MasterChef να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό, τα spoilers όπως έχει γίνει γνωστό την θέλουν να αποχαιρετά σε λίγα επεισόδια τον διαγωνισμό και τον μέντορα της, Σωτήρη Κοντιζά.

Η Κατερίνα Λένη θα μονομαχήσει, λοιπόν, με τη Μαριάννα Πουλμέντη, η οποία έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι με την επιστροφή της και θα είναι εκείνη που θα λάβει υψηλότερη βαθμολογία από τη συμπαίκτρια της, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Όπως θυμόμαστε, επίσης, εντός της εβδομάδας έγινε γνωστό από την εκπομπή “Ευτυχείτε” πως μια θέση στην τελική τριάδα θα έχει η Μαρία Μπέη πλάι στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου εκπλήσσοντας πολλούς!

The post Ανατροπή στο MasterChef: Αυτή διώχνει την Κατερίνα Λένη από το παιχνίδι appeared first on Koyzoylo.gr.