Αν θα αγοράσεις αυτοκίνητο εισαγωγής εδώ θα μάθεις το ιστορικό του. Αν αγόρασες καλύτερα μην δεις θα τρελαθείς.

Τα αυτοκίνητα εισαγωγής πολλές φορές δεν αξίζουν την μεταφορά και τον εκτελωνισμό για να μπορέσουν να μπουν στην Ελληνική αγορά και φυσικά να αφήσουν και κέρδος σε κάποιον έμπορο.

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις για τα άνωθεν αλλά σπανίζουν  .

Με μία γρήγορη ματιά θα δείτε όμως οτι τα περισσότερα οχήματα της Ε.Ε έχουν περισσότερα απο 100.000km σε ελάχιστο χρόνο καθώς η χρήση τους είναι καθημερινή και όχι για το γκαράζ.

 

Το κόλπο με τα χιλιόμετρα

Το κόλπο είναι απλό όμως , τα οχήματα της Ιταλίας,Γερμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας περνάνε στην Βουλγαρία με σφραγίδα ΚΤΕΟ των αληθινών χιλιομέτρων, έπειτα περνάνε ΚΤΕΟ με παραποιημένα χιλιόμετρα βγαίνουν για πούλημα ξανά στην αγορά και οι έμποροι τα εισάγουν σαν ευκαιρίες στην χώρα μας έχοντας βεβαίωση ΚΤΕΟ χαμηλότερων χιλιομέτρων .  Έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι!

Πως συγκρίνεις τα χιλιόμετρα?

Πως τσακώνουμε τα γυρισμένα χιλιόμετρα αφου το ΚΤΕΟ της Βουλγαρίας πιθανότατα να έχει καταγράψει τα “πειραγμένα χιλιόμετρα” ή να έχει καταγράψει χιλιόμετρα 1 χρόνο πριν την πώληση ?

 

Το ιστορικό των οχημάτων στην Ε.Ε  βρίσκεται στις βάσεις δεδομένων των εταιριών εφ΄όσον τα σερβις τους έχουν γίνει σε εξουσιοδοτημένο service οπως και γίνεται στο 90% των οχημάτων τους.

Έτσι μπορείτε να δείτε το ιστορικό συντήρησης ενός οχηματος και φυσικά αν έχουν γίνει ανακλήσεις ή επισκευές στο όχημα.

Επίσης μπορείτε να συγκρίνετε τα χιλιόμετρα / χρόνο.

Π.χ Αν  ένα όχημα έχει 50.000χλμ / χρόνο  και έχουν περάσει 3 χρόνια το πιο πιθανό είναι να έχει 150.000 χλμ  και όχι 60 η 70.000 όπως θα το βρήκατε εσείς !

 

Που θα βρώ το Ιστορικό του αυτοκινήτου που είδα στο διαδίκτυο?

Το F1Check.com είναι το νέο site που μπορεί να βρεί το ιστορικό του οχήματος σας με 29.99 ευρώ για τις μάρκες FIAT,LANCIA,ALFAROMEO και VOLKSWAGEN , σύντομα μας ενημέρωσαν οτι θα προσθέσουν κι’αλλες μάρκες.

Αν δεν βρεθεί αποτέλεσμα δεν χρεώνεστε τίποτα !

 

Επισκεφτείτε το  F1 Check