Αλλοδαπός επιτέθηκε με αλυσίδα σε γυναίκα εντός καφετέριας στα Καμίνια, με σκοπό να τη βιάσει

Κατάφερε να του ξεφύγει χτυπώντας τον στο κεφάλι

Αλλοδαπός πέρασε μια χοντρή αλυσίδα γύρω από το λαιμό 54χρονης γυναίκας, με σκοπό να την ακινητοποιήσει, για να την βιάσει!

Το άγριο περιστατικό έλαβε χώρα μέσα σε καφετέρια στα Καμίνια, το βράδυ του Σαββάτου, με την σοκαρισμένη 54χρονη, η οποία εκείνη την ώρα καθάριζε το χώρο, να αναφέρει πως ο άγνωστος άνδρας, ο οποίος φορούσε σκουρόχρωμο hoodie, εισέβαλε στην καφετέρια που μόλις είχε κλείσει και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της.  

Ο αλλοδαπός με τα σκουρόχρωμα χαρακτηριστικά και ύψος 1.70 – 1.75, σύμφωνα με την άτυχη γυναίκα, της όρμησε, την ακινητοποίησε και με γρήγορες κινήσεις έβγαλε μια αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό του. Κατόπιν την πέρασε στο λαιμό της, προφανώς για να την ακινητοποιήσει, και στη συνέχεια της ανέβασε τη μπλούζα και της κατέβασε το κολάν που φορούσε.

 

Τον αιφνιδίασε

Τη στιγμή, όμως, που επιχείρησε να της κατεβάσει και το εσώρουχο, χαλάρωσε την αλυσίδα, κάτι που επέτρεψε στην 54χρονη να αρπάξει ένα αντικείμενο και να τον χτυπήσει στο κεφάλι. Εκμεταλλευόμενη, στη συνέχεια, το γεγονός ότι ο δράστης αιφνιδιάστηκε, του ξέφυγε και βγήκε στο δρόμο, φωνάζοντας «βοήθεια». Ως αποτέλεσμα, ο αλλοδαπός επίδοξος βιαστής βγήκε πανικόβλητος έξω και χάθηκε στα στενά της περιοχής. 

Η γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία και οι αρχές, με οδηγό τη μαρτυρία της 54χρονης, αναζητούν τον αλλοδαπό «βιαστή με την αλυσίδα» για να του περάσουν χειροπέδες, πριν προλάβει να πραγματοποιήσει και άλλη επίθεση.