Άδωνις καλεί μαθητές για μάθημα αρχαίων με κόστος 5 ευρώ! «Ντροπή σου» απαντά ο Φίλης

Άδωνις καλεί μαθητές για μάθημα αρχαίων με κόστος 5 ευρώ! «Ντροπή σου» απαντά ο Φίλης

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, πουλώντας στους μαθητές πρόγραμμα αρχαίων ελληνικών με κόστος 5 ευρώ! Η απάντηση του Νίκου Φίλη.

Χωρίς να υπάρχει ίχνος ντροπής, πόσω μάλλον εν μέσω πανδημίας κορονοϊού, ο υπουργός Ανάπτυξης πουλάει μαθήματα αρχαίων ελληνικών έναντι 5 ευρώ.

Μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης που βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μπει σε ρόλο επιχειρηματία ξεχνώντας ότι είναι υπουργός, ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του μέσω twitter.

Ειδικότερ έγραψε: «Το πρώτο ζωντανό διαδραστικό πρόγραμμα για παιδιά Δημοτικού στα Αρχαία Ελληνικά από την ⁦@EllinikiAgogi⁩ ευκαιρία τώρα που είμαστε όλοι σπίτι να το παρακολουθήσετε με τα παιδιά σας (κόστος μόνον 5€)».

Η απάντηση ήταν η αναμενόμενη από τον τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ: «Και ξάφνου μέσα στις δυσκολίες των ημερών, Τρίτη πρωί μαθαίνουμε πως η λύση για την παιδεία των μαθητών θα έρθει από την πλευρά του υπουργείου Ανάπτυξης και όχι από το υπουργείο Παιδείας!

Και μάλιστα κατευθείαν από τον ίδιο τον υπουργό Άδωνη Γεωργιάδη! Με απευθείας διαδραστικό πρόγραμμα για την Αρχαία Ελληνική Γλώσσα της Ελληνικής Αγωγής! Με πιστοποιητικό παρακολούθησης! Με κόστος μόλις 5 ευρώ!» και συνεχίζει ο Νίκος Φίλης: «Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική! Ντροπή!».

πηγη