Άδωνις Γεωργιάδης: Το χειρότερο photoshop της χρονιάς σε φωτογραφία που ανέβασε το Υπουργείο Ανάπτυξης

Υπουργείο Ανάπτυξης: Κακό phtoshop φαίνεται πως έγινε σε μια σειρά από φωτογραφίες στο γραφείο του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη. Μάλλον, από το Υπουργείο δεν ήθελαν να φαίνονται τα αλκοολούχα ποτά που έχει ο Άδωνις Γεωργιάδης στο γραφείο του.

Υπουργείο Ανάπτυξης: Κακό photoshop

Να μην φαίνονται τα αλκοολούχα ποτά που έχει στο γραφείο του, φαίνεται πως αποφάσισε ο Άδωνις Γεωργιάδης και πολύ καλά έκανε, ο υπουργός.

Μόνο που θα πρέπει να ακολουθήσει δύο εναλλακτικές λύσεις. Δηλαδή, είτε θα πρέπει να αλλάξει γωνία στην λήψη των φωτογραφιών που τραβάει με τους επισκέπτες του. Είτε θα πρέπει να γίνεται καλύτερο photoshop σε αυτές τις φωτογραφίες που ανεβάζει στον λογαριασμό του Υπουργείου Ανάπτυξης στο Twitter.

Και αυτό γιατί στο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αδριανουπόλεως κύριο Αμφιλόχιο η επεξεργασία της φωτογραφίας ήταν πάρα πολύ κακή. Ήταν τόσο κακή που φαίνεται να μπήκαν στο ράφι και κάποιες τρίχες από τα μούσια του Εκπροσώπου του εν Αθήναις γραφείου του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Υπουργείο Ανάπτυξης: Οι φωτογραφίες, με το κακό photoshop Άδωνις Γεωργιάδης: Το χειρότερο photoshop της χρονιάς σε φωτογραφία που ανέβασε το Υπουργείο Ανάπτυξης - Εικόνα 1Άδωνις Γεωργιάδης: Το χειρότερο photoshop της χρονιάς σε φωτογραφία που ανέβασε το Υπουργείο Ανάπτυξης - Εικόνα 2 Οι υπόλοιπες φωτογραφίες, με το κακό photoshop

Υπουργείο Ανάπτυξης: Κάτι ανάλογο μάλιστα είχε γίνει και χθες, στο ραντεβού με την Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (Π.Σ.Ε.), κ. Χριστίνα Σακελλαρίδη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το χειρότερο photoshop της χρονιάς σε φωτογραφία που ανέβασε το Υπουργείο Ανάπτυξης - Εικόνα 3

Εκεί αν προσέξετε, θα δείτε ένα χέρι να κρατάει μία φωτογραφική μηχανή.

Άδωνις Γεωργιάδης: Το χειρότερο photoshop της χρονιάς σε φωτογραφία που ανέβασε το Υπουργείο Ανάπτυξης - Εικόνα 4

Και μία φωτογραφία του Υπουργού, χωρίς επεξεργασία και με τα ποτά στην θέση τους….

Άδωνις Γεωργιάδης: Το χειρότερο photoshop της χρονιάς σε φωτογραφία που ανέβασε το Υπουργείο Ανάπτυξης - Εικόνα 5

* Πηγή: gazzetta.gr

Πηγή