Άδωνις Γεωργιάδης: «Φοροφυγάδες» οι μακροχρόνια άνεργοι (video)

Σε συνέντευξή του στο Kontra, επιχειρώντας να αμυνθεί όταν τού ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί θα λάβουν το έκτακτο επίδομα των 400 ευρώ μόνο οι 150.000 από τους περίπου 500.000 μακροχρόνια ανέργους, ο κ. Γεωργιάδης αντί να απαντήσει, επέλεξε αρχικά να δηλώσει ότι ο δημοσιογράφος που τον ρώτησε μάλλον είναι προκατειλημμένος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και στη συνέχεια να επιτεθεί στους ίδιους τους ανέργους.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει λοιπόν την επιλογή της κυβέρνησης, ο κ. Γεωργιάδης δηλώνει:
«Θεωρούμε πως κάποιος που είναι πιο πίσω (σ.σ. στο χρόνο ως μακροχρόνια άνεργος) κάπου στην πραγματικότητα εργάζεται, απλώς δεν το δηλώνει όπως καταλαβαίνετε. Λέω αν είναι κάποιος μακροχρόνια άνεργος, 30 μήνες, 40, 50 και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος αλλά είναι μακροχρόνια άνεργος με κάποιο άλλο τρόπο επιβιώνει. Άρα το κράτος μας τι έκανε;»

Και στο σχόλιο ότι η σκέψη αυτή είναι λίγο «υπερβατική»… ο Υπουργός Ανάπτυξης απαντάει:

«Ε, καλά, αν βρείτε εσείς έναν άλλο τρόπο να μου το πείτε. Εκτός και αν ακούτε πρώτη φορά από μένα πως στην Ελλάδα υπάρχει η μαύρη εργασία…»

Προφανώς για τον Υπουργό Ανάπτυξης, για να είναι κάποιος μακροχρόνια άνεργος πρέπει αναγκαστικά να σέρνεται στο δρόμο ρακένδυτος και έτοιμος να πεθάνει.

Δείτε το βίντεο:

The post Άδωνις Γεωργιάδης: «Φοροφυγάδες» οι μακροχρόνια άνεργοι (video) appeared first on Koyzoylo.gr.