‘Υψωσε Ψηλά την Ελληνική Σημαία Μέσα στην Τουρκία Ο Νίκος Τζώτζος με Νίκη Απέναντι στον Τούρκο Μαχητή!

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Νίκος Τζώτζος μέσα στην Τουρκία επί του Mehmet Karabuk με διακοπή στον δεύτερο γύρο, χθες βράδυ.

Ο Έλληνας μαχητής του «ΑΣ Κραταιός» αγωνίστηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Erhan Deniz και του ‘Pitbull Promotion’, σε ένα ματς στην γείτονα χώρα που  έχει μετάδοση σε όλη την Τουρκία.

Μάλιστα ο Τζώτζος αγωνίστηκεί εδώ για την εξιλέωση όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτηση μιας και ο Karabuk μετρά δύο συνεχόμενες επικρατήσεις απέναντι σε μαχητές από την Ελλάδα, όπου βεβαίως έπαιζε με όπλο την πολύ μεγαλύτερη εμπειρία του.

‘Υψωσε Ψηλά την Ελληνική Σημαία Μέσα στην Τουρκία Ο Νίκος Τζώτζος με Νίκη Απέναντι στον Τούρκο Μαχητή! - Εικόνα 2

Ο Νίκος φαινόταν εξαρχής σε εξαιρετική κατάσταση

 

Ο Έλληνας striker ήταν απολαυστικός και με συνεχόμενα μετρήματα ανάγκασε τον διαιτητή να διακόψει το ματς. O Karabuk έγινε έρμαιο στις διαθέσεις του Τζώτζου που πήρε μία τεράστια νίκη και απέδειξε πως το Ελληνικό kickboxing ζει και αναπνέει.

Ο Τζώτζος εξαργύρωσε την μεγάλη προσπάθεια και την αφοσίωση του στο σπορ όλα αυτά τα χρόνια με το μεγάλο διπλό που πέτυχε μέσα στην Τουρκία. Η αναμέτρηση έγινε στα πλαίσια του Pitbull Promotion.

Πηγή

The post ‘Υψωσε Ψηλά την Ελληνική Σημαία Μέσα στην Τουρκία Ο Νίκος Τζώτζος με Νίκη Απέναντι στον Τούρκο Μαχητή! appeared first on Koyzoylo.gr.