ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση του Κικίλια

ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ζητά με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τον κ. Κικίλια «υπουργό των ρουσφετιών» και υποστηρίζει ότι η παραίτηση του κ. Πατέρα δεν «ξεπλένει την ντροπή του κ. Μητσοτάκη». Παράλληλα, σημειώνει ότι η συγκεκριμένη τοποθέτηση αποτελεί μία από τα 112 «ρουσφέτια σε κομματάρχες της ΝΔ».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Η ντροπή του κ. Μητσοτάκη δεν ξεπλένεται με την παραίτηση του ηλικιωμένου πολιτευτή της ΝΔ, που διορίστηκε διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, με μόνο προσόν την κομματική του θέση και την υπόσχεση που παραδέχθηκε δημόσια ότι του είχε δώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης.

Άλλωστε αυτό είναι μόνο ένα από τα 112 ρουσφέτια του σε κομματάρχες της ΝΔ. Ξέχασε ο κ. Μητσοτάκης τον διοικητή – κουμπάρο του βουλευτή του στην Καστοριά; Ξέχασε τους προέδρους των ΝΟΔΕ Πρέβεζας και Άρτας; Ξέχασε τη σύζυγο δημοσιογράφου που τον λιβανίζει εδώ και 4 χρόνια;

Συνεπώς, μία παραίτηση αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό της «αναξιοκρατίας» και του κράτους των «αρίστων» του ρουσφετιού που εγκαθιδρύει η ΝΔ. Με μία παραίτηση το μόνο που προσπαθεί είναι να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων τον πίστεψαν για τη δήθεν αξιοκρατία και να τους αποπροσανατολίσει από το πλιάτσικο που έχει ξεκινήσει σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων.

Αλήθεια οι υπόλοιποι 111 αποτυχημένοι πολιτευτές, κουμπάροι, σύζυγοι και συγγενείς, που το μόνο κοινό που έχουν εκτός από την κομματική ταυτότητα της ΝΔ, είναι πως είναι παντελώς άσχετοι με το χώρο της Υγείας, θα παραμείνουν στις θέσεις τους;

Επειδή το ελληνικό Δημόσιο είναι πολύ μικρό ως φαίνεται για να χωρέσει τα ρουσφέτια του κ. Μητσοτάκη, το μόνο που έχει να κάνει, είναι να ζητήσει ακόμα 112 παραιτήσεις. Αυτές των 111 «αρίστων» που διόρισε και του Υπουργού των ρουσφετιών, κ. Βασίλη Κικίλια.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση του Κικίλια

The post ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση του Κικίλια appeared first on .