Πως φτάσαμε στην πρόταση για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ήταν στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη από τις αρχές του Οκτωβρίου. Ήταν τότε που είχαν ξεκινήσει οι σχετικές συζητήσεις και η γυναικεία υποψηφιότητα έπαιζε πολύ δυνατά.

Στη συνέχεια επακολούθησαν τα σενάρια για τις πολιτικές προτάσεις για την Προεδρεία. Παυλόπουλος, Σαμαράς, Καραμανλής, Διαμαντοπούλου, Δαμανάκη, Βενιζέλος, Γιαννίτσης, Δήμας και Αβραμόπουλος ήταν μερικά από αυτά.

Σε όλα υπήρχαν αντιδράσεις και παντού εκδηλώνονταν δεύτερες σκέψεις. Με αυτόν τον τρόπο βέβαια ο πρωθυπουργός δοκίμαζε τα ονόματα και έκανε τζάμπα γκάλοπ μελετώντας τις αντιδράσεις.

α Χριστούγεννα πήγε στα βουνά (Μέτσοβο) και εκεί οριστικοποίησε τις αποφάσεις του, υλοποιώντας μια εισήγηση που φαίνεται ότι ανήκει στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη. Παρόλα αυτά και μετά τις διακοπές τεστάρισε και άλλα ονόματα, όπου διαπίστωσε ότι κανένα δεν περπατούσε χωρίς προβλήματα. Βλέποντας μάλιστα ότι η πολύ κουβέντα έκανε κακό στον θεσμό αλλά και στον ίδιο επίσπευσε τις αποφάσεις του και ανακοίνωσε την πρότασή του για την ανώτατη δικαστικό.
Κάπως έτσι φτάσαμε στη χτεσινή δήλωση…

The post Πως φτάσαμε στην πρόταση για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου appeared first on .