Παίκτρια MasterChef για Πάνο Ιωαννίδη: «Τέσσερες ώρες φτιαχνόμουν για το μανάρι μου»

«Το αγόρι μου! Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά». Οι αδυναμίες δεν κρύβονται για την Έλενα Εσκενάζυ που πήγε να δοκιμάσει τις μαγειρικές της ικανότητες στο MasterChef. Η διαγωνιζόμενη, βέβαια, έχει μεγάλη αδυναμία στον Πάνο Ιωαννίδη και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της που θα τον συναντούσε από κοντά.

«Τους κριτές του λατρεύουμε, αλλά έναν αγαπάμε περισσότερο, τον Πάνο Ιωαννίδη. Είναι το αγόρι μου, μου αρέσει. Μόλις με δει θα… λιποθυμήσει, τέσσερις ώρες φτιαχνόμουν, για τον Πάνο, το μανάρι μου. Όταν τον αντικρίσω, θα πέσω λιπόθυμη», είπε η Έλενα.

«Είστε τα αγόρια μου, αλλά έχω μια αδυναμία στον κύριο Ιωαννίδη, στο αγόρι μου!», είπε αρχικά η Έλενα στους κριτές και μόλις ο Πάνος Ιωαννίδης την πλησίασε και την αγκάλιασε, “έλιωσε” στην αγκαλιά του.

«Το αγόρι μου! Αυτό το αγόρι με τα μάτια τα μελιά», τραγουδούσε λίγο αργότερα η Έλενα μπροστά στην κάμερα.

«Δυστυχώς δεν είναι ένα πιάτο για την επόμενη φάση», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Έλενα δεν κατάφερε να προχωρήσει στο MasterChef.

Πηγή

The post Παίκτρια MasterChef για Πάνο Ιωαννίδη: «Τέσσερες ώρες φτιαχνόμουν για το μανάρι μου» appeared first on Koyzoylo.gr.