Ο Αλέξης, η Περιστέρα και ο έρωτας

Αλέξης Τσίπρας, Περιστέρα Μπαζιάνα

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε χτες ο Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας και σε ερωτήματα που αφορούσαν στη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε στην αρχή της σχέσης του με την εδώ και 29 χρόνια σύντροφό του. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα ήταν ερωτευμένη μαζί του πριν εκείνος την εντοπίσει. «Εχω την αίσθηση ότι η Περιστέρα πρέπει να ήταν ερωτευμένη μαζί μου πολύ πριν εγώ την εντοπίσω», δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι κάποια στιγμή στην τρίτη Γυμνασίου η Περιστέρα Μπαζιάνα «τον εντόπισε να παίζει βόλεϊ σε μία παιδική χαρά». Τελικά εκείνος της ζήτησε να βγουν για πρώτη φορά ραντεβού, όταν πήγαιναν στο Λύκειο. «Ηταν άνοιξη, συναντηθήκαμε στο παρκάκι απέναντι από το Μαιευτήριο ‘Έλενα’ και στη συνέχεια πήγαμε σ’ ένα μπαράκι με σκληρή ροκ μουσική στη Μιχαλακοπούλου, το Jasmnin», είπε χαρακτηριστικά.

Την χαρακτήρισε δυνατό και πολλές φορές σκληρό άνθρωπο, ωστόσο -όπως είπε- η σχέση τους διέπεται από αγάπη και σεβασμό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι ήταν ένας φοιτητικός έρωτας που κρατάει μέχρι σήμερα και πως «πέρα από την αγάπη υπάρχει ένας αμοιβαίος θαυμασμός, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός».

Σημείωσε δε ότι δεν υπάρχει μουρμούρα και πως οι δυο τους συζητούν πολύ. «Είναι πολύ αυστηρός κριτής και ξέρει ότι δεν αλλάζω εύκολα άποψη. Ωστόσο,στην σκληρή κριτική της με βοηθάει», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

The post Ο Αλέξης, η Περιστέρα και ο έρωτας appeared first on .