Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το παρελθόν που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί ποτέ

Αλέξης Τσίπρας: Μία διαφορετική φωτογραφία του πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, βλέπει το “φως” της δημοσιότητας.
Αλέξης Τσίπρας:

Ο πρόεδρος τους ΣΥΡΙΖΑ και άλλοτε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεν ήταν πάντα έτσι όπως τον ξέρουμε σήμερα. Από τότε που ήταν μακρυμάλλης φοιτητής στο Πολυτεχνείο μέχρι σήμερα, έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Τα μαλλιά είναι κοντά, σε αντίθεση με τον «Ποδέμο» Ισπανό σύντροφό του, που εμμένει στην αλογοουρά και τα κιλά έχουν αυξηθεί.

Του έχει αναγνωριστεί ότι είναι ένας πολιτικός χωρίς συμπλέγματα. Αυτή του η ιδιότητα, με τα χρόνια αποδείχτηκε ότι δεν είναι μία κάποια αρετή αλλά ένα βέλος στη φαρέτρα του. Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι από την εποχή των μαθητικών χρόνων συμβαδίζει με τη ζωή και όχι με κάποιο ατομικό σενάριο στο χέρι. Στην εσωτερική πολιτική, ο πρώην πρωθυπουργός πέραν των όσων αδιαμφισβήτητα κατάφερε, δεν μπόρεσε να αποκολληθεί από τον κομματικό μαστό και να χειραφετηθεί τα δέοντα. Και υπάρχουν εύλογα ερωτήματα αν θα το κάνει ή θα συνεχίζει να είναι ανεκτικός.

 

The post Η φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το παρελθόν που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί ποτέ appeared first on Koyzoylo.gr.