Βουλή: Η απίστευτη ατάκα Παπαγγελόπουλου για τον Ρασπούτιν και το… αχαλίνωτο σεξ

Παπαγγελόπουλος, Ρασπούτιν

Η συνεδρίαση στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis δεν είχε μόνο κόντρες, αφού μία ατάκα για τον Ρασπούτιν από ον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης προκάλεσε γέλια.

Ο κ. Παπαγγελόπουλος αφού απαρνήθηκε το χαρακτηρισμό «Ρασπούτιν» αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που είχε το συγκεκριμένο αυτό ιστορικό πρόσωπο και συγκεκριμένα στις σεξουαλικές του επιδόσεις.

Παπαγγελόπουλος: Ο Ρασπουτιν έμεινε στην ιστορία για τα φυσικά του προσόντα

Κατά την ομιλία του ο κ.Παπαγγελόπουλος πριν την ψηφοφορία για τη σύσταση προανακριτικής επιτέθηκε στην Ελένη Ράικου και μεταξύ άλλων την χαρακτήρισε ανιστόρητη. Τότε αναφέρθηκε στα προσόντα του Ρασπούτιν. «Εκτός των άλλων ελαττωμάτων της είναι και ανιστόρητη η κ.Ράικου. Ο Ρασπουτιν έμεινε στην ιστορία για τα φυσικά του προσόντα αλλά και για την θεωρία του ότι το αχαλίνωτο σεξ οδηγεί στην θέωση. Είναι προφανές ότι εγώ δεν είπα ποτέ τον εαυτό μου Ρασπούτιν».

Το σώμα μόλις άκουσε αυτή την ατάκα ξέσπασε σε γέλια. Μάλιστα ακόμα και ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει το χαμόγελό του για το αχαλίνωτο σεξ του Ρασπούτιν.
Στη συνέχεια βέβαια ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ομολόγησε πως ίσως ήταν λάθος του που κάνει χιούμορ αλλά «χρειάζεται και αυτό».

Τελικά η Βουλή αποφάσισε τη σύσταση προανακριτικής κατά του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση Novartis με 173 ψήφους.

The post Βουλή: Η απίστευτη ατάκα Παπαγγελόπουλου για τον Ρασπούτιν και το… αχαλίνωτο σεξ appeared first on .