Αλεξάνδρα Βαγγελοπούλου-“Το παιδί μου δεν κοιμάται. Βλέπει εφιάλτες τα βράδια”

«Το παιδί βλέπει εφιάλτες και δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια. Στο νοσοκομείο φοβόταν διαρκώς ότι θα έρθει ο αστυνομικός και θα το ξαναχτυπήσει. Μας είπαν ότι πρέπει να το παρακολουθεί παιδοψυχολόγος»…

Η Αλεξάνδρα Βαγγελοπούλου είναι η μητέρα του 11χρονου Αλέξη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε τα απρόκλητα χτυπήματα αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, που ερευνούσε συγκεκριμένη περιοχή στο Ζεφύρι, μετά από κλήση που είχε δεχθεί για κλοπή αυτοκινήτου.

Όπως δηλώνει στη Realnews, το μικρό παιδί εξακολουθεί να υποφέρει από τα τραύματα που του προκάλεσε ο αστυνομικός. «Ακόμα σήμερα πονάει στον αυχένα και στη μύτη, ζαλίζεται και η πληγή στα χείλη του δεν έχει φύγει. Είμαι ευγνώμων που δεν έπαθε τίποτα χειρότερο ο γιος μου. Θέλουμε τα παιδιά μας να μπορούν να κυκλοφορούν άφοβα στη γειτονιά, όχι να ανησυχούμε ότι μπορεί να τους επιτεθεί αστυνομικός και να τα χτυπήσει ή να τα σκοτώσει. Το παιδί ήρθε τρέχοντας να με βρει μες στα αίματα και η μικρή του αδερφή που είδε τον αδελφό της έτσι άρχισε να κλαίει κι ακόμη βάζει τα κλάματα», λέει η μητέρα του 11χρονου.

«Ζητάμε η Δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον αστυνομικό που χειροδίκησε και τραυμάτισε το παιδί μας. Ο Αλέξης είναι ένα ήσυχο και καλό παιδί. Οι γιατροί μας είπαν να είμαστε ευγνώμονες που δεν έπαθε χειρότερη βλάβη, γιατί από τέτοιο χτύπημα θα μπορούσε να πάθει πολύ χειρότερα», προσθέτει ο πατέρας του παιδιού, Χρήστος Βαγγελόπουλος, καλώντας μάλιστα όποιον πολίτη έχει στοιχεία και για άλλα βίαια περιστατικά στα οποία εμπλέκεται ο ίδιος αστυνομικός, να έλθει σε επικοινωνία μαζί του.

πηγη

The post Αλεξάνδρα Βαγγελοπούλου-“Το παιδί μου δεν κοιμάται. Βλέπει εφιάλτες τα βράδια” appeared first on Koyzoylo.gr.